Kovács Gabriella sminkmester

5 szempont, amiről felismered a profi esküvői sminkest

Van néhány kulcsfontosságú tényező, amelyek figyelembe kell venni ahhoz, hogy az esküvői smink profi legyen.

Tapasztalat

Te vagy a barátnőd (anyukád, tesód) hány sminket készítettél el életed során?
Egy professzionális esküvői sminkes valószínűleg sokkal többet, így már most sokkal több tapasztalattal rendelkezik a menyasszonyokkal és más ügyfelekkel, mint Te valaha is fogsz. Ez a tapasztalat segít nekik abban, hogy megértse ügyfeleik egyedi igényeit és preferenciáit, és olyan megjelenést alkossanak, amely egyszerre szép és tartós.

Figyel a részletekre

A professzionális esküvői sminkesek a részletekre való odafigyelésükről ismertek. Időbe telik a gondos smink felvitele és annak biztosítása, hogy minden tökéletes legyen, az alapozótól a szemsminken át az ajkakig. Ennek egyik alapfeltétele, hogy már az esküvő elött találkozzunk és megbeszéljük a részleteket, lássam a bőröd, kipróbáljunk megoldásokat.

5 szempont, amiről felismered a profi esküvői sminkest - 1

Kiváló minőségű termékek használata

Sminktermék és sminktermék között hihetetlenül nagy különbségek vannak. A hétköznapi használazra szánt termékek – nevükben is benne van – hétköznapi viseletre szánták, igy paramétereiben (fedő képesség, felhordhatóság…stb) is csupán ennek kell megfelelniük. Nem véletlenül „olcsók”. A professzionális esküvői sminkesek kiváló minőségű, professzionális sminktermékeket használnak, amelyeket kifejezetten a tartós viseletre terveztek (pl : M.A.CBobby Brown .stb). Ez segíthet abban, hogy a smink frissnek tűnjön, és a helyén maradjon egész nap az esküvődön . Az általam használt termékekkel akár 12 órán keresztül is tartós marad a sminked és nem fogod „maszkban” érezni magad! És nem csak a felvitt termék más, hanem azok az eszközök is amikkel felviszi a sminkes. Szinte biztos vagyok abban, hogy van olyan, rendszeresen használt eszközöm, ami többe kerül, mint a táskádban az egész sminkkészlet! És ez nem nagyzolás, csupán hogy értsd: ez több mint 1 perc alatt feldobok valamit és kész!

Egységes megjelenés kialakításának képessége

Egy eszküvő akkor szép igazából, ha minden harmónizál mindennel. Egy professzionális esküvői sminkes nem csak rád, de az egész esküvőt vizsgálja és így olyan egységes megjelenést tud létrehozni, amely kiegészíti a menyasszony ruháját, az esküvő témáját és az esküvő általános esztétikáját. Képes arra is, hogy a menyasszony sminkének egyszerűsített változatát akár többször is, ugyanolyan minőségbe létrehozza pl a koszorúslányoknak. Erre egy civil egészen biztosan nem lesz képes.

Alkalmazkodóképesség

A professzionális esküvői sminkesnek nem önmagát valósítja meg, hanem a Te elképzelésedet. OK, beleteszi a szakmai tudását és tapasztalatát, de ezt erősen rád szabva használja fel. Ahhoz, hogy ez jól működjön képesnek kell lennie arra, hogy alkalmazkodjon ügyfelei igényeihez és preferenciáihoz. Ez magában foglalhatja a különféle bőrtónusokkal, bőrtípusokkal és arcvonásokkal való munkát.

Ha az esküvői smink mellé kontyot is rendelsz

50% KEDVEZMÉNY

a konty árából!

Érvényes a 2024. július 01 utáni esküvők esetében! Csak töltsd ki a lap alján a formot és már küldöm is az ajánlatot. MEGRENDELÉS VÁLASZ E-MAILBEN!

SZOLGÁLTATÁS MEGRENDELŐ

Kérlek minden mezőt tölts ki. A megrendelő elküldésével fizetési kötelezettséged keletkezik, így felelőséggel járj el.