Kovács Gabriella sminkmester

Így teheti tönkre az esküvőt a gyors barnulás

A napbarnított bőr még mindig a vitalitást és a fiatalságot jelenti sok ember számára. Most nem kezdek el azon gondolkodni hangosan, hogy a szoláriumozás vagy épp a napozás – még védelem mellett is – hosszú távon mennyire öregíti a bőrt, mert ezt mindenki tudja. Fókuszáljunk inkább arra, milyen hatása van annak, ha 1-2 hét alatt szeretne egy menyasszony „nyaralós” színt elérni!

Az emberek alapvetően türelmetlenek, így nem meglepő, hogy a barnaságra vágyó menyasszonyok is mindent megtesznek azért, hogy a kívánt színt elérjék. Akár naponta is beugranak pár percre a szoliba, vagy napoznak sokáig. Ezzel a módszerrel azonban több probléma is van. Egyrészt nem ritka, hogy a világos bőr leég, ami hámlással és foltokkal jár, amit nagyon nehéz, ha nem lehetetlen elkendőzni sminkkel. Másrészt, ha előtte volt sminkpróba, akkor az egészet kezdhetjük elölről, mivel új palettára van szükség, hiszen nem mindegy, milyen árnyalatú bőrre, milyen esküvői smink kerül. Az elkapkodott barnulás helyett ezért inkább az airbrush technikával felvitt színt ajánlom az arcra, dekoltázsra és akár a felsőtestre is!

Elérhetsz és bejelentkezhetsz hozzám az alábbi felületeken: www.sminkesgabi.hu oldalon, a 06/30 562-6278-as telefonszámon vagy írhatsz a Facebook oldalamra is, ahol Sminkes Gabi Art-ként találhatsz rám. Ha mellettem döntöttél, hívj bátran! 

Ha az esküvői smink mellé kontyot is rendelsz

50% KEDVEZMÉNY

a konty árából!

Érvényes a 2024. július 01 utáni esküvők esetében! Csak töltsd ki a lap alján a formot és már küldöm is az ajánlatot. MEGRENDELÉS VÁLASZ E-MAILBEN!

SZOLGÁLTATÁS MEGRENDELŐ

Kérlek minden mezőt tölts ki. A megrendelő elküldésével fizetési kötelezettséged keletkezik, így felelőséggel járj el.