Kovács Gabriella sminkmester

Kerüld el ez a népszerű tévhitet és legyen gyönyörű a bőröd

Mindenki szereti a szép, kifinomult sminket, sokan azonban azt hiszik, hogy a siker kizárólag a legdrágább sminkszerek használatától függ. Ennél nagyobbat nem is tévedhetnének! Ahhoz, hogy az arcfestéssel arcunk előnyös részeit kiemelhessük és a kevésbé előnyös pontokat elkendőzzük, elsőként az egészséges, ragyogó bőrről kell gondoskodnunk!

Bár már a csapból is az folyik, milyen fontos a hidratálás, ezt tényleg nem lehet elég sokszor elmondani. Persze, nemcsak az arcápoló szerek – elixírek, szérumok, krémek, olajok, stb. – használatára gondolok, hanem arra is, hogy minden nap fogyassz elég folyadékot, lehetőleg vizet, a belső hidratálás érdekében. A külső ápolás pedig akkor lesz igazán hatékony, ha rendszeresen hámlasztasz, hiszen az üde, friss bőrön sokkal szebben mutat az arcfestés is.

Smink alá nem kell sok kence!

Egy esküvői vagy alkalmi smink alá nem kell végigmenni a teljes arcápolási rutinon, hiszen a szépségápoló szerek rétegzése miatt – a nyári melegben – a legtartósabb smink is elmaszatolódhat. Ennek elkerülése érdekében inkább néhány csepp hidratáló szérumot oszlass szét sminkelés előtt a bőrödön, a legjobb primerek és alapozók már tartalmaznak bőrápoló és –tápláló összetevőket.

SZOLGÁLTATÁS MEGRENDELŐ

Kérlek minden mezőt tölts ki. A megrendelő elküldésével fizetési kötelezettséged keletkezik, így felelőséggel járj el.