Kovács Gabriella sminkmester

Így válassz menyasszonyi ruhát és esküvői sminket

Tagadhatatlan tény, hogy az aktuális divatirányzatok nagyon látványosak és évről évre frissességet hoznak az életünkbe. Igaz ez az sminktrendekre is, legyen az nappali, alkalmi vagy esküvői smink. Egy dologra azonban éppúgy figyelni kell, mint a menyasszonyi ruha esetében. Ez pedig a mértékletesség!

Kérdezz meg akárhány stílustanácsadót vagy menyasszonyi ruha tanácsadót, mind ugyanazt fogják mondani: Ne menj vakon az aktuális divat után! Mert lehet, hogy roppant csábítóak az új szabásvonalak és a meglepő megoldások, de biztosan azt szeretnéd, ha 20-30 év múlva nevetségesnek tűnj az esküvői fotóidon? És lássuk be nem ez a cél!

Legyen ilyen az esküvői smink is.

Éppen ezért érdemes inkább olyan ruhát és sminket választani, ami időtálló és klasszikus…. Persze, egy kis csavarral, hogy megmutasd a személyiséged!

Legyen tökéletesen személyre szóló az esküvői sminked

Ahhoz, hogy az az arc nézzen vissza a tükörből, amit látni akarsz, érdemes már a jelentkezés pillanatában elküldened nekem két fényképet. Az egyiken legyen látható a menyasszonyi ruhád és a fejdíszed – ha lesz – a másikon te légy. Ezt akár abban a pillanatban is elkészítheted magadról a mobiloddal. Ezek segítségével, hogy egy előzetes tervet alkothatok a számodra és ezt beszéljük meg a személyes találkozón, sminkpróbán.

És hogy mitől lesz a sminked tartós és önbizalomnövelő? Erről ebben a cikkemben olvashatsz!

Ha az esküvői smink mellé kontyot is rendelsz

50% KEDVEZMÉNY

a konty árából!

Érvényes a 2024. július 01 utáni esküvők esetében! Csak töltsd ki a lap alján a formot és már küldöm is az ajánlatot. MEGRENDELÉS VÁLASZ E-MAILBEN!

SZOLGÁLTATÁS MEGRENDELŐ

Kérlek minden mezőt tölts ki. A megrendelő elküldésével fizetési kötelezettséged keletkezik, így felelőséggel járj el.