Kovács Gabriella sminkmester

Egy jó tartós smink az önbizalmadat is növeli

Egy jó smink önbizalmat ad

Sokan vannak olyanok, akik azért nem szeretnek sminkelni, mert nem érzik magukat elég hitelesnek a maguk által készített sminkben és emiatt nincs elég önbizalmuk kiállni a közönség vagy a fényképezőgép elé. Ennek egy különleges esete épp egy esküvő, ahol egyszerre kell a kamerának és a közönségnek is tetszened. Különösen igaz ez egy hosszú és/vagy meleg napon, amikor amúgy is erősen izzad mindenki és a smink pillanatok alat elmosódhat, megfolyhat.

Azonban rögtön az elején tisztázzunk valamit: a tartós smink nem a sminktetoválás szinonímája, noha ma Magyarországon sokan hiszik ezt. A világ angolul beszélő részén a long life makeup vagy a long lasting makeup kifejezést is használják erre a technikára, aminek a lényege, hogy 8-12 óra után is úgy néz ki a sminked, mintha most tették volna fel. Én 12 órás sminkként is hivatkozok rá.

A titok a professzionális anyaghasználatban rejlik. Ezek használata esetén (speciális alapozótól a rögzítőig) neked nem kell folyton aggódni és azt lesni, hogy hol csúszott meg a dolog, hol kell igazítani.

Mert nem fog.

Ehelyett inkább koncentrálj az élményre. És mivel nem kell folyton figyelni – hisz tudod, hogy úgy is tökéletes – biztos lehetsz abban, hogy igazán szép vagy. És kell-e ennél több ahhoz, hogy megerősödjön az önbizalmad?

Ha az esküvői smink mellé kontyot is rendelsz

50% KEDVEZMÉNY

a konty árából!

Érvényes a 2024. július 01 utáni esküvők esetében! Csak töltsd ki a lap alján a formot és már küldöm is az ajánlatot. MEGRENDELÉS VÁLASZ E-MAILBEN!

SZOLGÁLTATÁS MEGRENDELŐ

Kérlek minden mezőt tölts ki. A megrendelő elküldésével fizetési kötelezettséged keletkezik, így felelőséggel járj el.