Kovács Gabriella sminkmester

Esküvői frizura: lazán és természetesen a legjobb

Olyan 10-15 évvel ezelőtt, ha menyasszonyi frizuráról volt szó, a legtöbb embernek a konty jutott eszébe, amelyet magasra tupíroztak és fésültek, valamint fél kiló hajlakkal erősítettek meg. Ez a frizura tényleg tartós, mivel csak úgy bontható le, ha egyből hajat is mos viselője, de egyébként nem volt praktikus választás. Hogy miért? Mert nagyon kevés esküvői ruhához illenek igazán, másrészt nem is állnak jól mindenkinek. Ha egy menyasszony apróbb termetű, túlságosan felnagyítja az ilyen konty a fejét és így megváltoztatja a teste arányait, ez pedig nagyon rosszul mutat az esküvői fotókon.

Az elmúlt években, az esküvői smink mellett egyre inkább a természetes hatás felé fordult az esküvői frizuratrend is. Nincs egységes divatirányzat, lehet teljesen kiengedett hajjal az oltárhoz vonulni, de nagy divatja van a hajfonásnak, és az úgynevezett „kócos” kontyoknak is.

Esküvői hajdíszekből is nagy a választék

Gyakori, hogy valaki nem szeretne fátylat viselni, vagy azt szeretné kiegészíteni valamilyen hajdísszel vagy hajékszerrel. Régen a menyasszonyok többsége tiarát viselt a nagy, de ma már kerülhet díszes hajpánt, de szalag is a hajba, nem is szólva a kövekkel, vagy épp gyöngyökkel ékesített hajékekről.

Elérhetsz és bejelentkezhetsz hozzám az alábbi felületeken: www.sminkesgabi.hu oldalon, a 06/30 562-6278-as telefonszámon vagy írhatsz a Facebook oldalamra is, ahol Sminkes Gabi Art-ként találhatsz rám. Ha mellettem döntöttél, hívj bátran! 

SZOLGÁLTATÁS MEGRENDELŐ

Kérlek minden mezőt tölts ki. A megrendelő elküldésével fizetési kötelezettséged keletkezik, így felelőséggel járj el.