Kovács Gabriella sminkmester

Egy profi smink a csodás külsőért (nem csak esküvőn)

Sokan azt gondolják, hogy az a smink, ami a mindennapokban viselnek, tökéletesen megfelel egy profi fotózáson is. Pedig ez egyáltalán nem így van, hiszen a fényképész által használt megvilágítás sokkal jobban kiemeli az arcot, nemcsak a szép részeit, de azokat is, amelyek nem annyira tökéletesek, bár egy átlagos napon nem annyira feltűnőek.

Ahhoz, hogy a vágyott fotókkal valóban elégedett legyen a fotómodell, olyan sminkre van szükség, amit nem nyomnak el a reflektorok, egyben kiemelik az arc szépségét és korrigálják azokat a területeket, amit nem szeretnénk megmutatni. Ehhez gyakran teljesen más sminket kell készíteni, mint a megszokott, az is megesik, hogy kiderül arról az arcfestésről, hogy nem is áll jól a kamera előtt álló hölgynek. Sokszor hallhatjuk azt, hogy egy fotózás felér egy önismereti tréninggel és ebbe bizony az újfajta, kissé erősebb smink elfogadása és viselése is beletartozik. Ha ez utóbbi miatt valaki feszeng, az látszik az elkészített képeken is. A feszült arckifejezésen pedig nem segít semmiféle retus.

Elérhetsz és bejelentkezhetsz hozzám az alábbi felületeken: www.sminkesgabi.hu oldalon, a 06/30 562-6278-as telefonszámon vagy írhatsz a Facebook oldalamra is, ahol Sminkes Gabi Art-ként találhatsz rám. Ha mellettem döntöttél, hívj bátran

Ha az esküvői smink mellé kontyot is rendelsz

50% KEDVEZMÉNY

a konty árából!

Érvényes a 2024. július 01 utáni esküvők esetében! Csak töltsd ki a lap alján a formot és már küldöm is az ajánlatot. MEGRENDELÉS VÁLASZ E-MAILBEN!

SZOLGÁLTATÁS MEGRENDELŐ

Kérlek minden mezőt tölts ki. A megrendelő elküldésével fizetési kötelezettséged keletkezik, így felelőséggel járj el.