Kovács Gabriella sminkmester

Az 5 legjellemzőbb kommunikációs hiba esküvői szolgáltató keresésekor


Az esküvő szervezése stresszes lehet, és a kommunikációs hibák csak rontanak a helyzeten. Íme az 5 legjellemzőbb kommunikációs hiba, amit érdemes elkerülni esküvői szolgáltató keresésekor:

  1. kommunikációs hiba: Nem egyértelmű elvárások

Fontos, hogy pontosan fogalmazd meg az elvárásaidat a szolgáltatóval szemben. Ne csak általánosságokat mondj, mint például „szép esküvőt szeretnék”, hanem fogalmazd meg konkrétan, hogy mit szeretnél.
Például: „A menyasszonyi smink legyen természetes, de elegáns.”

  1. kommunikációs hiba: Nem megfelelő időzítés

Ne várj az utolsó pillanatig a szolgáltatók felkeresésével. Sok szolgáltató hónapokra előre be van foglalva, ezért fontos, hogy időben elkezdj a keresgélést. Ha nem tudod, mikor foglalj, kérdezd meg a szolgáltatót.

  1. kommunikációs hiba: Nem megfelelő kommunikációs csatorna

Használj a szolgáltató által preferált kommunikációs csatornát. Ha a szolgáltató e-mailben szeretne kommunikálni, ne hívd telefonon. Így elkerülhető a félreértés és a késlekedés.

  1. kommunikációs hiba: Nem világos szerződés

Mielőtt aláírnál egy szerződést, győződj meg róla, hogy mindent megértettél. Ne félj kérdezni, ha valami nem világos. A szerződésnek tartalmaznia kell a szolgáltatás leírását, az árat, a fizetési feltételeket, a lemondási feltételeket és a dátumot.

  1. kommunikációs hiba: Nem megfelelő visszajelzés

Ha nem vagy elégedett a szolgáltató munkájával, ne félj szólni. A szolgáltatók értékelik a visszajelzést, és igyekeznek javítani a szolgáltatásaikat. A visszajelzés legyen konstruktív és udvarias.
A kommunikációs hibák elkerülésével elkerülheted a stresszt és a későbbi kellemetlenségeket. A nyílt és őszinte kommunikáció a kulcs a sikeres esküvőszervezéshez.

Tippek a hatékony kommunikációhoz:

Légy udvarias és professzionális.
Légy pontos és tömör.
Tegyél fel kérdéseket, ha valami nem világos.
Adj konstruktív visszajelzést.
Tartsd írásban a kommunikációt.
Ezen tippek betartásával biztosíthatja, hogy a szolgáltatók megértsék az elvárásaidat, és Ön megkapd az álomesküvődet.

Ha az esküvői smink mellé kontyot is rendelsz

50% KEDVEZMÉNY

a konty árából!

Érvényes a 2024. július 01 utáni esküvők esetében! Csak töltsd ki a lap alján a formot és már küldöm is az ajánlatot. MEGRENDELÉS VÁLASZ E-MAILBEN!

SZOLGÁLTATÁS MEGRENDELŐ

Kérlek minden mezőt tölts ki. A megrendelő elküldésével fizetési kötelezettséged keletkezik, így felelőséggel járj el.