Kovács Gabriella sminkmester

Sminktanácsadás nálam, Sminkes Gabi Art-nál

A megbeszélt óra alatt az első rész az anyagismeret.

Itt azokat az anyagokat ismertetem meg Veled, amikkel dolgozni fogunk, ill. amit Neked ajánlok. El szoktam mondani, hogy miből mennyit helyezzél fel és hova. Átbeszéljük a színedet, ami hozzád illik, de megmutatom azt is, hogy melyik az a szín, ami nem a Te színed, hogy jobban megértessem veled a tanultakat. 

 

Ezt követi maga a sminkelés.

Az arcod egyik felén megmutatom a technikákat (mindenkinél egyéni, mert minden arc más és más), a másik oldalon Te készíted el a sminket. 

El szoktam magyarázni azt is, hogy ilyenkor milyen textúrájú alapozó a Te bőrödnek megfelelő, ill el szoktam mondani, hogy amikor pirosítót vagy púdert használunk a fixáláshoz, vagy bronzosítunk, vagy csontosítunk, melyikből milyet tanácsos használni, ill. milyen pigmentáltságúakat.

Én, Sminkes Gabi Art, amíg nem tanulod meg helyesen feltenni a sminktermékeket, addig mindig azt szoktam ajánlani, hogy egy nem agyonpigmentált pirosítót és szemhéjpúdert használjunk, mert a kevesebb, több. Mivel, ha nagyon pigmentált a termék, így nem tudod, amíg nincs gyakorlatod, nem tudsz annyit felvenni, hogy ne legyen sok és amit már felteszel, azt már visszaszedni nem tudod. 

 

Az a pár óra, amit nálam töltesz, bizonyára fárasztó lesz a sok új információ miatt, viszont a jövőre nézve megtérül, mert utána mindezeket gyakorolva olyan megjelenést kölcsönözhetsz magadnak, ami biztosan felkelti mások figyelmét. 

 

 

Jelentkezz be sminktanácsadásra, ha szeretnél te is hozzád illő, profi sminket feltenni magadnak! Még vannak üres helyek!

Bejelentkezni telefonon, a 06/30 562-6278-as telefonszámon tudsz, valamint a www.sminkesgabi.hu oldalon.