Kovács Gabriella sminkmester

Mi legyen a tetkókkal a nagy napon?

Manapság a tetoválások nagyon divatosak, sokan számukra fontos jelentéssel bíró képeket varratnak magukra, mások egy-egy trendi motívumot viselnek a bőrükön. Gyakran olyan helyre kérik a hölgyek a tetoválást, ahol akár egy ruhadarabbal is könnyen elrejthetik a mindennapokban.

Az esküvői ruha azonban cseles dolog, hiszen sokszor ott is fedetlenül hagyja a bőrfelületet, ahol más ruhák takarják, ilyenkor pedig óhatatlanul kivillanhatnak a tetoválások is, amelyekre általában büszkék a viselőik, de néha mégsem jó, ha „ellopják a bulit”.

A megfelelő technikával és sminktermékekkel minden eltakarható

Ahhoz, hogy egy kisebb-nagyobb méretű tetoválást eltakarjunk, nem elég egy drogériában megvásárolható alapozó, egészen egyszerűen azért, mert nem elég erős a fedőképessége. Lehet ugyan építeni némelyiket, de senki sem szeretné, ha a tetoválás helyett egy látványos alapozó folt éktelenkedne a testén. A sminkmesterek sokkal erősebb fedőképességű alapozókat használnak, amelyekből akár egy réteg is elég – a megfelelő primerrel és fixálóval kombinálva – ahhoz, hogy a nagy napon makulátlan legyen a bőröd.

Elérhetsz és bejelentkezhetsz hozzám az alábbi felületeken: www.sminkesgabi.hu oldalon, a 06/30 562-6278-as telefonszámon vagy írhatsz a Facebook oldalamra is, ahol Sminkes Gabi Art-ként találhatsz rám. Ha mellettem döntöttél, hívj bátran! 

Ha az esküvői smink mellé kontyot is rendelsz

50% KEDVEZMÉNY

a konty árából!

Érvényes a 2024. július 01 utáni esküvők esetében! Csak töltsd ki a lap alján a formot és már küldöm is az ajánlatot. MEGRENDELÉS VÁLASZ E-MAILBEN!

SZOLGÁLTATÁS MEGRENDELŐ

Kérlek minden mezőt tölts ki. A megrendelő elküldésével fizetési kötelezettséged keletkezik, így felelőséggel járj el.