Kovács Gabriella sminkmester

Kismama-fotózás…

Hogy mik is a fontos momentumok egy ilyen esetben?… 

1. Először is megkérdezzük a kismamát, hogy a terhességével minden rendben van-e? 

2. Kismamákat nem alapozzuk alkoholos, ill. tartós festékekkel, mivel ezek bőrön keresztül szívódnak fel és ez a babához is eljutnak. 

Egy sminknek, a kismama fotózásra mindig visszafogottnak kell lennie. Nem lehet harsány, nem lehet kihívó, nem lehet erős, csak egy szolid, finom átmenetes, mivel itt nem a sminkről szól feltétlenül a fotózás, hanem a kismamáról és a babáról. 

A smink legyen átlagos, természetes, de mégis legyen meg a mélysége, hogy az arcnak,  a szemformának a szépsége még jobban kiemelődjön a smink mélyítésével és naturisztikus kinézetével. 

 

 

A kismama-fotózás a harmóniáról szól, arról, hogy lásd a fotón, hogy az édesanya boldogsággal várja a kis pocaklakót. Legyen harmóniában a háttér, a ruha, a smink, a hangulata a kismamának. 

Ha te is várandós vagy és szeretnéd ezt a csodás időszakot megörökíteni, akkor ne habozz! Én és csapatom azon leszünk, hogy évek múlva is megelégedéssel vedd kezedbe ezeket a gyönyörű képeket. 

 

⇒ Be lehet jelentkezni a Sminkes Gabi Art oldalon vagy telefonon, a 06/30 562-6278-as telefonszámon!

 

A továbbiakban szót ejtünk a normál fotózásról is! 

Egy teljes csapat van a háttérben. A részletek megbeszélése mindig fontos, ill. egy találkozó mindenek előtt a fotóssal, kismamával, sminkessel valamint a fodrásszal, hogy minden egységesen összeálljon.