Kovács Gabriella sminkmester

Hova kell nézni sminkelés közben?

A sminkelés alkalmával megszokhattátok azt is – aki már járt nálam, az tudja – hogy sminkelés közben mindig szoktam mutatni az ujjammal, hogy hova kell nézni.

Ez azért van, mert nem mindegy, amikor sminkellek Téged, hogy a plafont nézed vagy a sarkot nézed vagy éppen a szemgolyód másfelé jár. Ha a színeket rossz helyre helyezem fel, akkor egy nem kívánt eredmény lesz az eredmény. Ez pedig egyikünknek sem jó. 

Nyilván vannak olyan vendégek, akik nem szokták sminkelni magukat (ez legyen bármilyen alkalom), hozzájuk több türelem szükséges és mindig nagy kellemetlenség közepette kérnek elnézést. 

Kedves Lányok, Hölgyek!… ez nem szükséges! Ez a szakma ilyen. Itt a türelem nagyon mérvadó, valamint a szakmai tisztelet és alázat.

Ha szeretnétek professzionális, tartós sminktermékekkel elkészített sminket magatoknak, legyen az bármilyen alkalom, akkor hívj és keress bátran! Ha fotózásra keresel stábot, akkor azt is megszervezzük! Neked csak annyi a teendőd, hogy elmondod az elképzelésedet és mi megvalósítjuk. 

Ha az esküvői smink mellé kontyot is rendelsz

50% KEDVEZMÉNY

a konty árából!

Érvényes a 2024. július 01 utáni esküvők esetében! Csak töltsd ki a lap alján a formot és már küldöm is az ajánlatot. MEGRENDELÉS VÁLASZ E-MAILBEN!

SZOLGÁLTATÁS MEGRENDELŐ

Kérlek minden mezőt tölts ki. A megrendelő elküldésével fizetési kötelezettséged keletkezik, így felelőséggel járj el.