Kovács Gabriella sminkmester

Henna testfestés Sminkes Gabi Art-nál…

Hogy is alakul ki a várt henna mintánk?…

A henna egy paszta, ami beszívódik a bőrbe, megfestve azt. Az idő múlásával ez a festék megszárad és lepereg. De minél tovább marad a bőrön, annál sötétebb lesz a minta. Eleinte narancsos árnyalatú mintánk lesz, de a napok múlásával megkapjuk a végleges barna színt. Kb. 2 héten keresztül élvezhetjük henna mintánkat bőrtípustól függetlenül.

 

Hova érdemes kérni a hennát?…

Mindenképpen testünk azon részére, amit nem fed ruha. Már csak azért is, mert száradnia kell, védeni kell az elkenődéstől. 

A henna egy ékszer-pótló is lehet, aminél nem kell ügyelnünk arra, hogy elveszítjük vagy elszakad. 

 

 

 

 

Létezik henna hajfesték is, csak nehezebb visszaállni a rendes hajfestékre a hennáról, ha hosszabb időn keresztül azt szokta meg a hajszálunk. 

 

Sminkes Gabi Art-nál nem csak sminket és testfestést kérhetsz, hanem henna testfestésre is van lehetőség bejelentkezni a www.sminkesgabi.hu oldalon.

Személyes találkozó mindenképpen szükséges! A budaörsi Szépség Stúdióban, valamint a gazdagréti New Style Szépségszalonban elérhető ez a szolgáltatás egy kellemes környezetben, egy kellemes hangulat közepette, egy barátnői csevej keretén belül. A minták kiválasztása miatt is szükséges a személyes találkozó, valamint azt egyeztetve, hogy mely testrészre kerüljön a minta. 

Találjuk meg közösen az egyéniségedhez illő henna mintát!