Kovács Gabriella sminkmester

Esküvősztori…

 

Általában nem csak a menyasszonyt kell sminkelni ilyenkor, hanem a násznépből másokat is. Ilyenkor, főleg azok, akik nem látták még a munkámat, aggodalommal ülnek be a székembe. Ez a kezdeti aggodalom azonban hamar elillan, főleg, amikor szemmel látható a határozottság, a tapasztalat, a rutin és a szakmai hozzáértés …. valamint a végeredmény. 

Lásd, egy példa: Kiderült a sminkelés végére, hogy a volt matektanárom volt az anyuka. Miután kész lett a menyasszony sminkje, utána következett Ő és még egy vendég. Az anyuka nagyon aggódott azon, hogy nehogy „Brezsnyev” szemöldöke legyen. Folyton felállt a székből és minden egyes ecsetvonás után ellenőrizte, hogy miképp alakul a szemöldöke. A végeredmény szemmel láthatóan elnyerte tetszését. – Számomra ez az igazi elismerés: az elégedett és boldog arc. 

 

Egy nagyon aranyos családot ismerhettem meg személyükben, kellemes volt a hangulat, a légkör. Öröm volt a napjuk részének lenni. 

 

Viszont azt tudjátok, hogyha valakinek a munkája a menyasszony arcán látszódik, akkor nem kell attól félnetek, hogy egy nem kívánt szemöldököt kaptok.