Kovács Gabriella sminkmester

Esküvői szempillák

A hosszú, dús és ívelt szempilla minden korban vonzónak számított, nincs ez most sem másképp, de akit nem ajándékozott meg ilyennel a természet, műszempillával csal egy kicsit. A műszempilla lehet professzionális, szálanként felragasztott, vagy átmeneti, az úgynevezett soros vagy tincses megoldás, amit a sminkeléskor teszünk fel.

Ahogy az esküvői smink esetében, úgy a műszempillával is érdemes csínyján bánni

Ha túl hosszúak a szálak és tömött a műszempilla, groteszk hatást kelt, hiszen messziről lerí róla, hogy nem természetes. Ráadásul el is nehezíti a szemhéjat és beszűkíti a szemrést, pedig minden menyasszony arra vágyik, hogy az esküvői fotókon szépen látható szeme legyen. Nos, egy eltúlzott műszempilla esetében erről ne is álmodjunk! Érdemes inkább a kevesebb több elvét alkalmazni és – ha tényleg muszáj – minél kevesebb műszempillát használni, valóban csak kiegészíteni, kissé dúsítani a saját pillasort. Ezáltal sokkal természetesebb hatást érhetünk el.

A szempillaspirál sem tesz önmagában csodát

Sokan úgy gondolják, hogy a több rétegben felvitt szempillaspirál is dúsabbnak mutatja a szempillákat. Ez igaz is és nem is, ezért érdemes mindenképpen sminkmesterre bízni a szempillakérdést. Így lesz tökéletes!

Elérhetsz és bejelentkezhetsz hozzám az alábbi felületeken: www.sminkesgabi.hu oldalon, a 06/30 562-6278-as telefonszámon vagy írhatsz a Facebook oldalamra is, ahol Sminkes Gabi Art-ként találhatsz rám. Ha mellettem döntöttél, hívj bátran! 

SZOLGÁLTATÁS MEGRENDELŐ

Kérlek minden mezőt tölts ki. A megrendelő elküldésével fizetési kötelezettséged keletkezik, így felelőséggel járj el.