Kovács Gabriella sminkmester

Egy tökéletes esküvő…

Az esemény egy esküvőn történt, ahol már a Németországból, a próbasminkre való bejelentkezés, a telefonegyeztetés is jól sikerült. Nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot.

Eljött a próbasmink ideje…

Lepróbáltuk a sminket, a menyasszony nagyon megdöbbent, hogy egyből eltaláltam a színét. Egyből tudtam, hogy milyen sminket szeretnék neki, mert Rám, Sminkes Gabi Art-ra bízta magát.

 

Eljött az esküvő napja…

Ritkán találkozok olyan esküvővel, ahol minden szolgáltató tudja a dolgát, egyik szolgáltató nincs útjában a másiknak, nem tartja fel a másikat, mindenki terv szerint tudja, hogy mikor és hol kell lennie. Ritka az az esküvő, ahol minden harmonikusan össze van rendezve, minden gördülékenyen megy. 

Elkészült a menyasszony haja, elkészült a smink (mert mindig a menyasszony az első, Őt sminkeljük a násznép előtt). Ezt követően jött az örömanya, majd a barátnők.

Amikor a menyasszony felvette az esküvői ruháját, minden szolgáltatónak elállt a szava.

Minden menyasszony gyönyörű a maga nemében, de vannak olyan menyasszonyok, akik egységesen megtalálják saját ízlésüknek, alkatuknak megfelelő ruhát, azok valóban egy királylánynak tűnnek.

 

A képen a következők lehetnek: 1 személy, állás, esküvő, virág és túra/szabadtéri

Én azon szerencsés szolgáltató közé tartozom – úgy gondolom – hogy az Én kapcsolatom, magával a vendégekkel nem marad annyiban, hogy elvégzem a munkát, kifizet és továbbmegyünk, hanem egy ismerettségi, akár barátsággá is átalakuló kapcsolat is előfordul. 

Ez az esküvő ritka tökéletesnek sikeredett, egységesen és harmonikusan összepárosított mindent és mindenkivel. Büszke vagyok arra, hogy ezen az esküvőn Én, Sminkes Gabi Art és a kolléganőm lehettünk a szolgáltatók (smink és a haj).

 

Sminkes Gabihoz esküvőre bejelentkezés a www.sminkesgabi.hu oldalon! 

A bejelentkezés megújult! Az árkalkuláció, valamint annak az elfogadása esetén csak előleggel foglalható le az időpont!