HOTLINE: +36 30/562-6278

 

 

Sokszínűség, változatosság, professzionalizmus

Esküvőkön kívül dolgoztam már...

  • különböző fotózásokon
  • modelleken
  • kifutó mögött, backstage-ben
  • jótékonysági eseményeken
  • esküvőkön
  • táncosokon
  • artistákon
  • ...és csak úgy, amikor valaki nagyon akart tetszeni valakinek

Budaörsröl országosan vállalok sminkelèst, kérlek, hogy az ajánlatkéréskor ezt vedd figyelembe.

Hogy is zajlik egy normál fotózás?... Egy átlagos fotózásról beszélünk, ami nem fehérneműs fotózás, nem extrém fotózás, … mert ez mind más-más kategória, éppen ezért más-más szakértelmet is igényel.

 

Előszervezés:

Ott kezdődik minden, hogy a vendég találkozik Sminkes Gabi Art-tal, találkozik a fodrásszal, a fotóssal. Mindenkivel leül megbeszélni, hogy mi a koncepció, milyen ruha illene az alkalomra, milyen elképzelései vannak a haját illetően, milyen elképzelése van a sminkről (Sminkes Gabi Art fotókat szokott kérni). Ez alapján szoktam tanácsot adni, hogy a kiválasztott smink illik-e az arcához vagy sem.

Ezt követően megbeszéljük az adott napot, az órát, valamint azt, hogy párral vagy egyedül lesz a fotózás.

 

A fotózás napja:

A fotózás napján a fotós a stúdióban már beállítja a megrendelő megérkezése előtt a fényeket, a fodrász is startra készen áll. Amint a fodrász végzett a munkájával, utána következik a sminkes munkája, aki felteszi az „i”-re a pontot azzal, hogy a megjelenést kerek egésszé teszi a sminkkel. A sminkelés alkalma előtt megkérdezem a vendéget, hogy van-e bármiféle allergiája, ha a párja is részt vesz a fotósorozatban, akkor megnézzük, hogy neki szükséges-e szem alatti karika eltüntetése, ill. mattítunk. A mattítás egy nagyon fontos momentum, amit sohasem hagyhatunk ki, pont azért nem, hogy ne csillogjon az arc a fotókon.

A kép harmóniája az összehangolt együttműködésen múlik. Egy egységgé kell összeállnia mindazok munkája, akik a háttérben dolgoznak. De múlik a kedves megrendelőn is. Mindenképpen kipihenten kell érkeznie az alkalomra, átszellemülni az adott helyzetre, szituációra, hogy a képeken átjöjjön a kívánt hatás.

Mindezek után már indul is a fotózás!

A fényeken a fotós még változtat, módosít, ha szükség van rá, kiválasztja a megfelelő hátteret, ugyan úgy, mint a kismama fotózásnál (Kismama-fotózás és kismama-sminkelés Sminkes Gabi Art-nál), ahogy azt az előző posztban már említettem. 

 

 

 

 

Egység, Harmónia, Összhang – Ha ezek megvannak, akkor semmi nem állhat egy tökéletes fotó születésének az útjába.

 

Kedvet kaptál Te is egy fotózáshoz? Keress meg bátran a www.sminkesgabi.hu oldalon vagy telefonon, a 06/30 562-6278-as telefonszámon!