HOTLINE: +36 30/562-6278

 

 

Sokszínűség, változatosság, professzionalizmus

Esküvőkön kívül dolgoztam már...

  • különböző fotózásokon
  • modelleken
  • kifutó mögött, backstage-ben
  • jótékonysági eseményeken
  • esküvőkön
  • táncosokon
  • artistákon
  • ...és csak úgy, amikor valaki nagyon akart tetszeni valakinek

Budaörsröl országosan vállalok sminkelèst, kérlek, hogy az ajánlatkéréskor ezt vedd figyelembe.

Friss tapasztalatot szeretnék veletek megosztani. Meglehet, nem a leglátogatottabb blogom lesz a Sminkes Gabi Art oldalamon, de hátha tudod bárkinek segíteni valamit az én történetemmel. Amikor az adott esemény előtt (esküvő, fotózás, szalagavató, születésnap,...) szolgáltatót keresel, tedd meg azt, hogy az interneten vagy a www.sminkesgabi.hu oldalon szétnézel, hogy legyen valami elképzelésed arról, milyen sminket is szeretnél vagy éppen frizurát! 


Ha pedig nem találsz a kedvedre valót, akkor bízz abban, akinek a székébe belecsücsülsz! Ha nincs semmi elképzelésed, és a sminkestől vagy a fodrásztól várod teljes mértékben a segítséget, akkor semmi nem lesz jó! Nem biztos, hogy sikerül eltalálni a Te elképzelésedet. Kell egy kis iránymutatás, egy kiindulópont! Beszéljetek, kontaktoljatok, hogy igen is, a munka teljes legyen a Sminkes Gabi Art által vagy a fodrász révén! És ami még fontos ezek mellé, a szimpátia.
Mert igen, van olyan szolgáltató, aki az energiáját és a lelkét is beleteszi az adott munkába, hogy jól érezd magad, talán még többet is ad, mint gondolnád. (Nem a pénzedért feltétlenül, hanem azért, mert szereti a szakmáját.)⇒ Történt az alábbi eset egy esküvőn... Egy hölgy lefoglalt az esküvőjére, a próbasmink jól ment, megbeszéltük, hogy milyen módosítást kér a már elkészült sminkre (szemére). (Nálam egy hónappal az adott esemény előtt van a próbasmink. Ha bármi nem tetszik, legyen időd sminkest, fodrászt vagy mindkettőt keresni.)


Tehát, az esküvőnél maradva, a hölgy lefoglalt minket, eljött a próba nap, módosítások megbeszélése pipa, hisz erről szólt ez a nap.... (A próba smink napja pont azért van, hogy megismerjük egymást, hogy megbeszéljük a részleteket, a "Nagy Nap"-on mikorra kell érkezni, lásd azt, hogy mennyire tudunk együttműködni, ill. hogy az összekészített sminkcuccal érkezzek, ne akkor keresgessem össze a sminkkellékeket...). Mivel ez a leánybúcsús nap is volt, így a boldogságára koccintottunk. A volt menyasszonyommal és sok régi vendégemmel jó kapcsolatot ápolunk. (Szeretem őket!)
Szólt a volt menyasszony a "Nagy Nap" előtt, hogy a leendő menyasszonynak nem tetszik semmi.frown Ledöbbentem a hallottakon, ... a 13 évem alatt ilyen még nem történt velem. A leendő menyasszonynak felajánlottam egy szerdai napot, ahol volt két szabad időpontom. A menyasszony nem élt ezzel a lehetőséggel. A "Nagy Nap" előtt 4 napig rágódtam mi lehet a baj... (nagyon kiborultam), mert nem értettem.

 

⇒ Nagy Nap!

Megérkeztem. A menyasszony mutatott pár fotót, hogy olyan sminket kér...
Elkészítettem és a munkám végeztével eljöttem... 

Mi a tanulság?

- Ha nem szimpatikus a szolgáltató, ne tedd ki őt stressznek, mert nekünk is van lelkünk!

- És a szolgáltató ne nyújtson többet kedvességből sem, mint amit megbeszéltek (lásd a koccintás... hidd el ilyenkor a pénzed másodlagos!...)

 

⇒ Továbbra is várok mindenkit szeretettel! Jelentkezz be a www.sminkesgabi.hu oldalon és konzultáljunk!