HOTLINE: +36 30/562-6278

 

 

Sokszínűség, változatosság, professzionalizmus

Esküvőkön kívül dolgoztam már...

  • különböző fotózásokon
  • modelleken
  • kifutó mögött, backstage-ben
  • jótékonysági eseményeken
  • esküvőkön
  • táncosokon
  • artistákon
  • ...és csak úgy, amikor valaki nagyon akart tetszeni valakinek

Budaörsröl országosan vállalok sminkelèst, kérlek, hogy az ajánlatkéréskor ezt vedd figyelembe.

Mi is a Henna?...

Egy olyan festékanyag, amit az indiai henna növényből nyernek. Ez egy őrlemény, amihez vizet, eukaliptusz olajat, cukrot, citromlevet adunk és megkapjuk a festékanyagunkat. A henna barna színű, semmilyen allergiát nem vált ki. Ha fekete hennát árulnak valahol, az általában allergiát okoz és megégeti a bőrt. 

 

Hogy is alakul ki a várt henna mintánk?...

A henna egy paszta, ami beszívódik a bőrbe, megfestve azt. Az idő múlásával ez a festék megszárad és lepereg. De minél tovább marad a bőrön, annál sötétebb lesz a minta. Eleinte narancsos árnyalatú mintánk lesz, de a napok múlásával megkapjuk a végleges barna színt. Kb. 2 héten keresztül élvezhetjük henna mintánkat bőrtípustól függetlenül.

 

Hova érdemes kérni a hennát?...

Mindenképpen testünk azon részére, amit nem fed ruha. Már csak azért is, mert száradnia kell, védeni kell az elkenődéstől. 

A henna egy ékszer-pótló is lehet, aminél nem kell ügyelnünk arra, hogy elveszítjük vagy elszakad. wink

 

 

 

 

Létezik henna hajfesték is, csak nehezebb visszaállni a rendes hajfestékre a hennáról, ha hosszabb időn keresztül azt szokta meg a hajszálunk. 

 

Sminkes Gabi Art-nál nem csak sminket és testfestést kérhetsz, hanem henna testfestésre is van lehetőség bejelentkezni a www.sminkesgabi.hu oldalon.

Személyes találkozó mindenképpen szükséges! A budaörsi Szépség Stúdióban, valamint a gazdagréti New Style Szépségszalonban elérhető ez a szolgáltatás egy kellemes környezetben, egy kellemes hangulat közepette, egy barátnői csevej keretén belül. A minták kiválasztása miatt is szükséges a személyes találkozó, valamint azt egyeztetve, hogy mely testrészre kerüljön a minta. 

Találjuk meg közösen az egyéniségedhez illő henna mintát!