Telefon: +36 30/562-6278

Kedves kék szemű Menyasszonyok!

 

Tudjátok-e, hogy a kék szem egy mutáció eredménye? Kutatások szerint minden kék szemű ember egy közös ősre vezethető vissza, akinek a barna szemszíne mutálódott. Ezt csupán egy kis érdekességnek szántam...

De térjünk rá a sminkre!

A kék szeműeknek jól állnak a világos, üde színek. Csodásan kiemelik a mályva és rózsaszín árnyalatok, valamint a szürke, az ezüst, a földszínek és a kék árnyalatai. A kék szín választásakor érdemes a szemszínnél sötétebb árnyalatot használni, mint a türkizt, a király- és azúrkéket. A világos színek még csillogóbbá teszik a szemet, ragyogóbbá varázsolják a tekintetet. A földszínek szép keretet adnak a szemnek. Az a hasonlat jut eszembe róla, mintha a hegyek felett repülve megpillantanánk egy tengerszemet, ami csak úgy ragyog a mélységben.

Az esküvődre készülődve bizonyára van elképzelésed a sminkedet illetően. De, ha bizonytalan vagy a hozzád illő szín kiválasztásában, bátran kérdezz, együtt megtaláljuk az igazán hozzád illőt! A legfontosabb, hogy jól érezd magad benne! 

 

Kép forrása: Internet/Google

 

Mint minden esetben, itt is figyelembe kell venni a dekorációt, a kiegészítőket és a vőlegény öltönyének a színét, hogy minden harmonizáljon egymással. 


Ha biztosra szeretnél menni és egy profira bízni a megjelenésed, akkor jelentkezz be Sminkes Gabi Art-hoz a 06/30 562-6278-as telefonszámon!

Ragyogj a "Nagy Nap"-on úgy, ahogy azt egy Menyasszony megérdemli!