HOTLINE: +36 30/562-6278

 

 

Sokszínűség, változatosság, professzionalizmus

Esküvőkön kívül dolgoztam már...

  • különböző fotózásokon
  • modelleken
  • kifutó mögött, backstage-ben
  • jótékonysági eseményeken
  • esküvőkön
  • táncosokon
  • artistákon
  • ...és csak úgy, amikor valaki nagyon akart tetszeni valakinek

Budaörsröl országosan vállalok sminkelèst, kérlek, hogy az ajánlatkéréskor ezt vedd figyelembe.

Egy szépen kivitelezett sminkkel szebbnek mutathatjuk magunkat, az esetleges bőrhibáinkat eltüntethetjük vagy tompíthatjuk. 

Egyfajta pluszt ad a megjelenésünkhöz, ezáltal magabiztosabbakká válunk, megnő az önbizalmunk, a közérzetünk is jobb lesz tőle, egy kis léleksimogatás, ami minden nőnek jár.

De... mi van akkor, ha nem megfelelően tesszük fel magunkra a sminket? mik lehetnek azok a hibák, amiket érdemes elkerülni?...Tarts velem! Megmutatom!... 

 

Kezdjük a szemöldökkel:

Sokan húzzátok ki a szemöldökötöket ceruzával, hogy az hangsúlyosabb legyen vagy egységes hatást adjon. Ha ezt megtettétek, és ezt követően nem fixáljátok le porral, akkor elég egy át nem gondolt mozdulat és hasonlóképpen járhattok:

 

 

Spirálozásnál:

Ha a szempillát felülről spirálozzátok ill. csak a szempillák hegyét alulról, akkor ottmarad a szemhéjpúdernek az alapja. ami csúnyán mutat. 

 

 

Pirosítónál:

Használatakor arra kell figyelnünk, hogy szép legyen az eldolgozás. Felhelyezéskor a fültől pár centire kezdd el, előre haladva apró pici mozdulatokkal az almácskátokig.  Ne legyen éles határ a pirosító széleinél, egy olyan hatást keltsen, mintha kicsit kipirosodtál volna. És ezt már bizonyára hallottátok tőlem: "A kevesebb, néha több."-nem kell túlzásba esni vele! 

 

Végül, de nem utolsó sorban a kontúrozás:

Ha a szájnál nincs kontúr, akkor a száj kevésbé látványos. Az alábbi képen mutatom a különbséget. A bal oldalon a szám kontúrozva van, míg a jobb oldalon kontúr nélküli. Elég szembetűnő a különbség. A száj teltebbé válik, dúsabb hatást kelt, egy éles határa van, woow-hatást kelt. 

 

 

Inspirálódjatok, hogy én is inspirálódjak általatok! Mindenkinek jó sminkelést kívánok!