HOTLINE: +36 30/562-6278

 

 

Sokszínűség, változatosság, professzionalizmus

Esküvőkön kívül dolgoztam már...

  • különböző fotózásokon
  • modelleken
  • kifutó mögött, backstage-ben
  • jótékonysági eseményeken
  • esküvőkön
  • táncosokon
  • artistákon
  • ...és csak úgy, amikor valaki nagyon akart tetszeni valakinek

Budaörsröl országosan vállalok sminkelèst, kérlek, hogy az ajánlatkéréskor ezt vedd figyelembe.

Az esküvő minden lány életében egy olyan várva várt esemény, ami a legmeghatározóbb és örök emlékként marad meg. Nem csoda hát, ha ezen a napon mindenki szép, elragadó és egy a hétköznapitól eltérően egy kicsit más szeretne lenni. Az egész esküvő, annak minden pillanata a menyasszony körül forog, mindenkinek Ő fog megmaradni igazán. Ezen a napon valóban hercegnőnek érezhetjük magunkat, ami csak rólunk szól, minden körülöttünk forog. A ruha, a haj, a cipő, a köröm, a smink mind egymást erősítve és kiegészítve adja ezt a szépséget, aminek láttán mindenki elámul és azt mondja: "De szép a menyasszony! De csodálatos!" 

És ne feledkezzünk meg a személyiségről, ami mindenkinél egy kis pluszban hozzáadódik az összképhez. 

Az idei sminktrend is széles skálán mozog mind színek, mind stílus terén. Ha szeretnénk trendiek is lenni a "NAGY NAP"-on, akkor van bőven miből válogatnunk. 

Tartsatok velem és válogassatok kedvetek szerint!

 

Menyasszonyi smink a természetesség jegyében...

A menyasszonyi sminknek megvannak a meghatározó jegyei: legyen elegáns, harmonikus kinézetet tükrözzön, kerüljük a kihívó sminket (hacsak nem extrém az esküvő vagy a menyasszony stílusa) maradjunk inkább a barack, a rózsaszín és a bézs árnyalatoknál.

 

A modern megjelenés is trendi...

A természetesség mellett divatos lesz a színes füstös szem a vörös árnyalatú ajkakkal. Nem biztos, hogy ezt a stílust sokan választanátok, de a próbasmink pont erre való, hogy lásd, mi az, ami illik hozzád és a ruhádhoz, és mi az, ami nem. 

Ez az alkalom a próbálkozásra ad lehetőséget, ahol a Te elképzelésed és az Én véleményem találkozik egymással és közösen alakítjuk ki a végleges sminkedet. 

A tusvonal és a vörös ajkak kombinációja szintén hódít. Arra figyeljünk, hogy a szemhéjra ebben az estben egy visszafogott szemhéjpúdert használjunk, mert a tekintetet már így is vonzza a tusvonal és az intenzív rúzs. Nehogy az összkép már túl sok legyen.

 

Intenzív külső...

A menyasszony megjelenése a "NAGY NAP"-on semmiképpen sem hétköznapi, de ha ezt még érdekesebbé tesszük egy intenzív színnel, akkor bizonyára mindenkinek az emlékébe vésődik. A rúzsok közül nagyon divatos a lila, a bordó és a narancsos árnyalatok. Egy hozzá illő szemhéjpúderrel kiegészülve igazán elegáns külsőt kölcsönöz. 

 

Zárásképpen még megjegyezném, hogy a sminkes egy szép és ápolt bőrön tud igazán tökéletes sminket alkotni. Ezért ajánlott az esküvő napja előtt egy hónappal (hogy a bőr regenerálódni tudjon) egy kozmetikai tisztító és ápoló kezelés.