HOTLINE: +36 30/562-6278

 

 

Sokszínűség, változatosság, professzionalizmus

Esküvőkön kívül dolgoztam már...

  • különböző fotózásokon
  • modelleken
  • kifutó mögött, backstage-ben
  • jótékonysági eseményeken
  • esküvőkön
  • táncosokon
  • artistákon
  • ...és csak úgy, amikor valaki nagyon akart tetszeni valakinek

Budaörsröl országosan vállalok sminkelèst, kérlek, hogy az ajánlatkéréskor ezt vedd figyelembe.

Lassan véget ér a tavasz, közeleg a nyár... Mindannyian reménykedünk abban, hogy az idei nyarat nemcsak a négy fal között kell eltöltenünk, hanem a szabadban, kis közösségben is élvezhetjük szeretteink, hozzánk közel álló kedves emberek társaságát.

Még nem késő, hogy egy kicsit megnézzük azt, hogy az idei évben milyen sminktrendek lesznek az uralkodóak, főleg, ha ezeket szeretnénk kicsit követni, magunkon alkalmazni is. Tartsatok Velem!

A sminkek terén is, ugyanúgy, mint cipők, ruhák, táskák stb... világában is jellemző, hogy visszanyúlunk egy idő után a múltba, 10, 20, akár 30 évet is, és merítünk a régi kor divatjából. Úgy, ahogy a tavalyi év a 90'-es éveket hozta vissza nekünk, a 2020-as trend egy időutazásra hív minket, de most a jövőbe utazhatunk. Mi, sminkesek már pontosan tudjuk, hogy milyen őrületekre lehet számítani. Az alapot a 70'-es, 90'-es és a 2000-res évek adják. 

 

Lebegő vonal:

A szemöldökcsonk alatt meghúzott vékony árnyékvonal nem hétköznapi megjelenést kölcsönöz, mindamellett megnyitja a tekintetet. 

 

Csillogó tekintet flitterrel, glitterrel, amit csak akarsz:

Itt nincs olyan, hogy túl csillogó vagy túl sok. Egy jól kiválasztott glitter pont elegendő lehet a trendi megjelenéshez.

 

Ragyogó ajkak:

Minimális szín az ajkakon, amit egy ragyogó szájfény emel ki. Olyan üde, olyan friss hatást kelt, mintha épp egy tiszta vizű forrásból ittál volna. 

 

Ütős tusvonal:

Ha egy neonszínű tust választasz, akkor már nincs szükség szemhéjpúderre vagy szempillaspirálra sem, mert a tekintetedet önmagában kiemeli. Ez már valóban a jövőbe repíti a megjelenésünket. 

 

Babás pír az arcon: 

Ez a pír a szemsaroktól C vonalban ível az arc közepe felé. Egy leheletnyi pirosító, ami kellemes üde hatást kelt.

 

Arany minden mennyiségben: 

Akár szolidan vagy erősebb tónusként jelenik meg sminkedben, bizonyára vonzani fogja a tekinteteket. Bőrszíntől függetlenül bárki nyugodtan használhatja. 

 

Hódító piros ajkak:

Örök klasszikus. A pirosat viselni tudni kell! Mivel az ajkakon van a hangsúly, így a szem csupán csak egy lágy, fényes sminket kap.

 

A szemzugokba is neont!

Már másodjára tűnik fel a neon az idei trendben. Nemcsak tusvonalként hódít, de a szemzugban elhelyezve is üde hatást kelt. 

 

 

Kaleidoszkóp-hatás:

A színek végtelen variációban kombinálhatók. Élénk színek, árnyalatok finom egymásba olvadásával nem lesz elnehezült a tekintet. 

 

Neked melyik áll közel a szívedhez? ... Válaszd azt, és tedd egyedivé megjelenésed! 

Ha szeretnéd (bármelyikre is essen a választásod), hogy azt én valósítsam meg neked, akkor megtalálod az elérhetőségemet az oldalon. Keress bátran!