HOTLINE: +36 30/562-6278

 

 

Sokszínűség, változatosság, professzionalizmus

Esküvőkön kívül dolgoztam már...

 • különböző fotózásokon
 • modelleken
 • kifutó mögött, backstage-ben
 • jótékonysági eseményeken
 • esküvőkön
 • táncosokon
 • artistákon
 • ...és csak úgy, amikor valaki nagyon akart tetszeni valakinek

Budaörsröl országosan vállalok sminkelèst, kérlek, hogy az ajánlatkéréskor ezt vedd figyelembe.

Egy jól megválasztott rúzs igazi karaktert ad az arcnak, teljessé teheti az egész megjelenést. Ahány árnyalat, annyi stílus, hangulat, alkalom… Megannyi színárnyalat közül választva megtalálhatjuk azt az egy, két, de akár több árnyalatot is, amit ha felteszünk, magunkénak érezzük; belenézve a tükörbe: „ÉN most ez vagyok!” érzés fog el.

Most mélyedjünk el egy kicsit ebben a világban!

A smink meghatározza a rúzst, a rúzs színét és árnyalatát. A színskálán a nude és a piros árnyalatait találhatjuk meg. Ezzel számos választási lehetőséget kínálva számunkra. Akár a bőség zavara is felléphet egy új „szerelem” kiválasztásakor…  Tudnivaló és követendő szabály az, ha a szemünket erősen sminkeljük, akkor a szánk nem lehet hangsúlyos, mert az visszatetszést kelthet. De ez fordítva is igaz. Vagyis, ha a szem egy natúrabb színt kapott, visszafogottabb, akkor a szánkat bátran kiemelhetjük egy erősebb színnel.

 

A példát magamból merítettem… :)

        

        

Ahhoz, hogy ajkaid szépek, formásak és vonzóak legyenek, tartsd szem előtt azokat a lépéseket, amiket most megosztok veled! A hatás biztosan nem fog elmaradni!

 1. Első lépésként radírozd át ajkaidat, amivel eltünteted a szennyeződéseket, elhalt hámsejteket …! Ezzel a lépéssel puhábbá is teheted az ajkakat.
 2. A következő lépésben hidratálj krémmel vagy szájbalzsammal!
 3. Jöhet a kontúrozás! A szép, formás ajkak titka a kontúrozásban rejlik. Használj a rúzsoddal azonos színű ceruzát!
 4. A felső ajak vonalát belülről kifele, kicsit a száj vonalánál fentebb, ívesen rajzoljuk, a szögletességet elkerülve. Ezáltal teltebb ajkat kapunk. Ha már természetesen teltek az ajkaid, akkor elég a száj vonalán belül rajzolnod.

         Az alsó ajkat a két külső szájzugtól indítva, befelé haladva húzzuk ki.

 1. Ha ezzel is megvagyunk, akkor vegyük a rúzsunkat és a már körülhatárolt területen belül rúzsozzuk ki a szánkat! Ecsettel pontosabban tudsz dolgozni.
 2. Ha túl vastag lett a szádon a rúzs, akkor itasd le egy papírzsebkendővel és vidd fel újra egy vékony rétegben!Ha jó minőségű, tartós (professzionális) rúzst használsz és betartod ezeket a kis szabályokat, tartós hatást érhetsz el, akár órákon át biztos lehetsz abban, hogy megjelenésed nem változott.

 

És csak egy kis kitérő a szájfényekre....

Azok a csillogó, vizes hatású ajkak… Kinek ne lenne vonzó? ... Barátunk lehet főleg nyáron, a nagy melegben, ahol nem kell aggódnunk azon, hogy a rúzsunk épp egy fagyizás vagy egy frissítő megivása után mennyire kenődött el vagy tűnt el a szánkról. Egy szájfényt sokkal könnyebb korrigálni vagy egy könnyed mozdulattal letörölni.

Ha a szájfényt rúzsra használjuk, akkor elsősorban nude színű rúzsokra szoktuk rávinni. Azért, hogy ezt a natúr színt egy kicsit kiemeljük, egy kis csillogást, ragyogást adjunk neki. Természetesen lehet használni más színű rúzsra is, de elsősorban a korábbi funkciót tölti be.

 

Összegzésképpen csak annyit mondanék, hogy bátran próbálkozz! Válassz a megszokott színvilágodon kívül más színt is! Egy új szín…új külső…az újdonság varázsa…lépj be és csodálkozz, mert Te is csodálatos vagy!