HOTLINE: +36 30/562-6278

 

 

Sokszínűség, változatosság, professzionalizmus

Esküvőkön kívül dolgoztam már...

  • különböző fotózásokon
  • modelleken
  • kifutó mögött, backstage-ben
  • jótékonysági eseményeken
  • esküvőkön
  • táncosokon
  • artistákon
  • ...és csak úgy, amikor valaki nagyon akart tetszeni valakinek

Budaörsröl országosan vállalok sminkelèst, kérlek, hogy az ajánlatkéréskor ezt vedd figyelembe.

Nekünk nőknek, a mindennapi rutin részévé vált a sminkelés.

Hogy milyen alkalomból sminkelünk?... Legyen az egy esti vacsora a kedvesünkkel vagy egy színházi előadás, egy családi esemény vagy csupán egy hétköznapi alkalom, mert épp sminkre vágyunk. Ami biztos, hogy azt szeretnénk, ha kinézetünk természetesnek hatna. Az újabb és újabb termékek és technikák lehetővé teszik számunkra, hogy ezt meg is tudjuk valósítani. 

Mi az a technika, amit nagyon sokan ismerünk és melyik az, ami még kicsit gyerekcipőben jár és sokan meglepődnek, ha találkoznak vele? 

Az ecsettel felvitt alapozó gondolom sokak számára ismert, nem újdonsült dolog. Bizonyára többen is alkalmazzátok. 

          Az alapozó kiválasztásánál fontos az, hogy milyen bőrtípusra is szeretnénk használni. Ez mind kortól és bőrérettségtől is függ. A fiatalabb korosztálynak egy vékonyabb textúrájú krémes alapozót ajánlanék, ami általában egy BB krém (az alapozó hidratáló krémet is tartalmaz). Az idősebb korosztálynak, akiknek érettebb a bőre, inkább olyan alapozót tanácsolnék, amiben különböző vitaminok (-A, -C, -E) is vannak, bőrfeszesítő (lifting hatású), sejtmegújulást elősegítő. 

          A folyékony vagy igazán krémes állagú alapozók tökéletesen felvihetők ecset segítségével a bőrre. Fontos, hogy az ecsetet körkörösen mozgassuk belülről kifele! Ami hátrányául szolgál ennek a technikának, hogy az alapozó eltömíti a pórusokat és egyfajta műhatást vált ki. És mi pont nem ezt szeretnénk! 

Aki viszont természetességre vágyik, egy olyan alapozóra, ami nem tömíti el a bőr pórusait, ami egész napra magabiztosságot ad, az válassza az airbrush-t, mert nem fog csalódni benne! Garantálom!...Ennél a módszernél egy szórópisztolyt használunk, ennek segítségével visszük fel az alapozót az arcra. Ez egy igazán higiénikus megoldás, mert a sminkesnek nem kell az archoz érnie, nincs ecsetnyom, egyenletes fedést ad és az érzés is hűsítően kellemes.

          Itt is megkülönböztetünk vizes és alkoholos bázisút. Az igazi tartósságot az alkoholos alapozóval lehet elérni, ezért szoktam ezt ajánlani és használni. Én már szinte csak ezt a módszert alkalmazom, mert még nem csalódtam benne és visszajelzés sem érkezett, hogy a nap folyamán elmozdult volna vagy megcsúszott volna az arcon. 

Ha Te is kedvet kaptál ahhoz, hogy megismerd vagy kipróbáld, akkor keress bátran az Instagram-on sminkes-gabi-ként vagy Facebook-on SminkesGabiArt-ként és egyeztess velem! Ha tetszett az e heti blog, tarts velem a jövő héten is egy másik témában!

Szia! :)