HOTLINE: +36 30/562-6278

 

 

Sokszínűség, változatosság, professzionalizmus

Esküvőkön kívül dolgoztam már...

  • különböző fotózásokon
  • modelleken
  • kifutó mögött, backstage-ben
  • jótékonysági eseményeken
  • esküvőkön
  • táncosokon
  • artistákon
  • ...és csak úgy, amikor valaki nagyon akart tetszeni valakinek

Budaörsröl országosan vállalok sminkelèst, kérlek, hogy az ajánlatkéréskor ezt vedd figyelembe.

Sminkes Gabi Art  35 perc alatt elérhető Budapest XIV. kerületéből.

 

Sok mindentől függ, hová kerül a fejedre a fátyol

Régen a fátyol mindig a menyasszony feje tetején volt, de ez a szokás az esküvői frizurák és a hagyományok megváltozásával is átalakult. Most már a ruha, a menyasszonyi hajviselet és fejdísz alapján döntjük el, hol kerüljön feltűzésre a fátyol. Már akkor, ha egyáltalán akar egy ara fátylat viselni.

A menyasszonyi fátyol az egyik hiedelem szerint a menyasszony személyét volt hivatott védeni az ártó szellemektől az esküvője napján. Egy másik szokás azonban azért tette kötelezővé, mert annak idején az szülők választották ki a fiuk feleségét, akit az eskü előtt nem is láthatott. Így a fátyol ezért takarta a menyasszony arcát. Többféle menyasszonyi fátylat különböztetünk meg, a birdcage, a vállig érő, a derékig, valamint a földi érő mellett sokan rajonganak a valcer, a kápolna és a katedrális fátylakért, ez utóbbiak igazán nagyszabású esküvőkre valók.

Hol van a menyasszonyi fátyol helye?

A fátylat hagyományosan a menyasszony feje tetejére tűzték. Mára azonban felül, középen és a tarkónál is felerősíthető, függően attól, hogy milyen frizurát kérsz a fodrásztól, illetve milyen fejdíszt választottál magadnak. A frizurapróbára fontos, hogy már a fátyladdal együtt érkezz. Ha tudom, hogy milyen típust választottál, gyorsan megtaláljuk a menyasszonyi ruhádhoz és az esküvő helyszínéhez, valamint az egyéni adottságaidhoz tökéletesen illő frizurát.

Elérhetsz és bejelentkezhetsz hozzám az alábbi felületeken: www.sminkesgabi.hu oldalon, a 06/30 562-6278-as telefonszámon vagy írhatsz a Facebook oldalamra is, ahol Sminkes Gabi Art-ként találhatsz rám. Ha mellettem döntöttél, hívj bátran!