Telefon: +36 30/562-6278

Sminkes Gabi Art  60 perc alatt elérhető Budapest XIV. kerületéből.

 

Esküvői smink szemszínek szerint: barna szemekhez ez illik

A tökéletes menyasszonyi smink egyik fő funkciója, hogy kiemelje a szemek természetes szépségét. Mivel sokféle szemszín létezik, néha az arák számára nehéz megtalálni az igazi szemhéjfesték árnyalatokat. Persze, akinek barna a szeme, ritkán találkozik ezzel a problémával.

A barna szemű nők igazán szerencsés helyzetben vannak, hiszen ez az a szín – árnyalattól függetlenül – amelyhez a legtöbb szemfesték jól áll a mattól a csillogóig, a kéktől a rózsaszínig, az aranytól és ezüsttől a narancsig. Persze egy esküvői sminknél az is fontos, hogy ne keltse a menyasszony paradicsommadár érzetét. Leggyakrabban a lila, a kék és a zöld színek azok, amelyeket a barna szemek sminkeléséhez használunk, hiszen ezek komplementer színekként látványosan kiemelik a szem árnyalatát. Ezeket lehet szemhéjtus, szemhéjfesték formájában is használni, ha pedig egy kis extra csillogással is megbolondítjuk, még különlegesebb látványt eredményeznek. De a bézs színárnyalatokkal is csodás nude sminkeket készíthetünk barna szemre, sőt, a barna többféle árnyalatával is mesés hatást érhetünk el. Arra azonban figyelni kell, hogy sötétbarna szemhez ne használjunk túl sok sötét füstös sminket, mert akkor a végeredmény inkább ijesztő, mint gyönyörű lesz!

Ha már kék…. kerüljük a „bazári” kinézetet!

A világoskék egy gyönyörű szín, de szemfestékként már igen keveseknek áll jól. A profi sminkesek a lehető legritkábban használják önmagában, mivel könnyen olyan külsőt kölcsönözhet a menyasszonynak, ami nem méltó egy esküvőre.

Elérhetsz és bejelentkezhetsz hozzám az alábbi felületeken: www.sminkesgabi.hu oldalon, a 06/30 562-6278-as telefonszámon vagy írhatsz a Facebook oldalamra is, ahol Sminkes Gabi Art-ként találhatsz rám. Ha mellettem döntöttél, hívj bátran!