HOTLINE: +36 30/562-6278

 

 

Sokszínűség, változatosság, professzionalizmus

Esküvőkön kívül dolgoztam már...

  • különböző fotózásokon
  • modelleken
  • kifutó mögött, backstage-ben
  • jótékonysági eseményeken
  • esküvőkön
  • táncosokon
  • artistákon
  • ...és csak úgy, amikor valaki nagyon akart tetszeni valakinek

Budaörsröl országosan vállalok sminkelèst, kérlek, hogy az ajánlatkéréskor ezt vedd figyelembe.

Sminkes Gabi Art  60 perc alatt elérhető Budapest XIV. kerületéből.

 

Esküvői smink szemszínek szerint: barna szemekhez ez illik

A tökéletes menyasszonyi smink egyik fő funkciója, hogy kiemelje a szemek természetes szépségét. Mivel sokféle szemszín létezik, néha az arák számára nehéz megtalálni az igazi szemhéjfesték árnyalatokat. Persze, akinek barna a szeme, ritkán találkozik ezzel a problémával.

A barna szemű nők igazán szerencsés helyzetben vannak, hiszen ez az a szín – árnyalattól függetlenül – amelyhez a legtöbb szemfesték jól áll a mattól a csillogóig, a kéktől a rózsaszínig, az aranytól és ezüsttől a narancsig. Persze egy esküvői sminknél az is fontos, hogy ne keltse a menyasszony paradicsommadár érzetét. Leggyakrabban a lila, a kék és a zöld színek azok, amelyeket a barna szemek sminkeléséhez használunk, hiszen ezek komplementer színekként látványosan kiemelik a szem árnyalatát. Ezeket lehet szemhéjtus, szemhéjfesték formájában is használni, ha pedig egy kis extra csillogással is megbolondítjuk, még különlegesebb látványt eredményeznek. De a bézs színárnyalatokkal is csodás nude sminkeket készíthetünk barna szemre, sőt, a barna többféle árnyalatával is mesés hatást érhetünk el. Arra azonban figyelni kell, hogy sötétbarna szemhez ne használjunk túl sok sötét füstös sminket, mert akkor a végeredmény inkább ijesztő, mint gyönyörű lesz!

Ha már kék…. kerüljük a „bazári” kinézetet!

A világoskék egy gyönyörű szín, de szemfestékként már igen keveseknek áll jól. A profi sminkesek a lehető legritkábban használják önmagában, mivel könnyen olyan külsőt kölcsönözhet a menyasszonynak, ami nem méltó egy esküvőre.

Elérhetsz és bejelentkezhetsz hozzám az alábbi felületeken: www.sminkesgabi.hu oldalon, a 06/30 562-6278-as telefonszámon vagy írhatsz a Facebook oldalamra is, ahol Sminkes Gabi Art-ként találhatsz rám. Ha mellettem döntöttél, hívj bátran!