HOTLINE: +36 30/562-6278

 

 

Sokszínűség, változatosság, professzionalizmus

Esküvőkön kívül dolgoztam már...

  • különböző fotózásokon
  • modelleken
  • kifutó mögött, backstage-ben
  • jótékonysági eseményeken
  • esküvőkön
  • táncosokon
  • artistákon
  • ...és csak úgy, amikor valaki nagyon akart tetszeni valakinek

Budaörsröl országosan vállalok sminkelèst, kérlek, hogy az ajánlatkéréskor ezt vedd figyelembe.

Sminkes Gabi Art  50 perc alatt elérhető Budapest XIII. kerületéből.

 

Mire jó az esküvői próbasmink?

Például arra, hogy a menyasszony tisztában legyen azzal, hogy fog kinézni a nagy napon. Mert az szinte biztos, hogy egészen más lesz az esküvői smink, mint amit megszokott!

Az esküvői sminket minden esetben próbasmink előzi meg, ezt általában akkor készítjük el, mikor már a menyasszonynál van a ruhája. Ez azért fontos, mert a menyasszonyi ruha stílusának és színének, valamint az ékszerek és esetleges hajdíszek, illetve a fátyol pontos ismeretében lehet a legszebb esküvői sminket elkészíteni.

Miért ajánlott korábban próbasminket készíttetni?

A próbasmink elkészítése tovább tart, mint az esküvői sminkké, ami nagyjából egy órát vesz igénybe. Azért hosszabb ennek az alkalomnak az ideje, mert itt még lehet változtatni az elképzeléseken, ki lehet próbálni új dolgokat, szemben az esküvőt megelőző órákban, amikor minden perc számít. Azért is fontos a próbasmink, hogy a menyasszony megszokja a látványt, amit nyújtani fog a nagy napon. Az esküvői smink ugyanis teljesen más, mint a mindennapos arcfestés. Egyszerre kell jól mutatnia a fotókon – tehát erősebbnek kell lennie -, könny- és izzadságállónak lennie, miközben nem rejtheti el a menyasszony természetes szépségét sem. Ráadásul egy próbasmink elkészítése során még az is kiderülhet, hogy nincs meg az összhang a sminkes és a menyasszony között, így – ha ez a helyzet – még van idő mást keresni.

Elérhetsz és bejelentkezhetsz hozzám az alábbi felületeken: www.sminkesgabi.hu oldalon, a 06/30 562-6278-as telefonszámon vagy írhatsz a Facebook oldalamra is, ahol Sminkes Gabi Art-ként találhatsz rám. Ha mellettem döntöttél, hívj bátran!