HOTLINE: +36 30/562-6278

 

 

Sokszínűség, változatosság, professzionalizmus

Esküvőkön kívül dolgoztam már...

  • különböző fotózásokon
  • modelleken
  • kifutó mögött, backstage-ben
  • jótékonysági eseményeken
  • esküvőkön
  • táncosokon
  • artistákon
  • ...és csak úgy, amikor valaki nagyon akart tetszeni valakinek

Budaörsröl országosan vállalok sminkelèst, kérlek, hogy az ajánlatkéréskor ezt vedd figyelembe.

Sminkes Gabi Art  55 perc alatt elérhető Budapest XI. kerületéből.

 

A fehér 50 árnyalata, avagy miért bízd profira az esküvői smink elkészítését

Ha valaki azt mondja: menyasszonyi ruha, automatikusan a fehér jut eszébe. De a fehér nem csupán egy szín – bár hivatalosan a fehér nem is tartozik a színek közé -, hiszen sokféle árnyalata van. Éppen ezért nem mindegy, hogy az esküvői smink illik-e épp ahhoz, amit az ara visel, vagy sem.

Kezdjük azzal, hogy miért írtam, a fehér hivatalosan nem is szín. Nos, a helyzet az, hogy technikailag a fehér egyrészt keverékszín, mivel a szivárvány spektrumának összeadódásából keletkezik, másrészt pedig azt nevezzük fehérnek, amiről a fény a legnagyobb mértékben visszaverődik. Harmadrészt azért látunk ebben a színben az egyes dolgokat, mert minimális bennük a másfajta színmolekula, vagyis tulajdonképpen ezek színesek, csak az agyunk „látja” fehérnek. Éppen ezért a menyasszonyi ruha sem lehet tiszta fehér. Van csontfehér, törtfehér, gyöngyfehér, gyémántfehér, felhőfehér, dérfehér és még száz árnyalat, ami fehérnek számít az emberi szemnek.

Ezért kell sminkmester az esküvői sminkhez

Az esküvői sminket mindig az adott menyasszonyi ruha árnyalatához kell igazítani, hiszen nincs annál rosszabb, mikor az ara arca és ruházata két külön egységet alkot. Éppen ezért gyakran nem a menyasszony megszokott, „saját” színeivel kell elkészíteni a sminket, hanem úgy kell megtervezni azt, hogy egyszerre legen összhangban a szem és haj színével, a bőr árnyalatával és a menyasszonyi ruha „elméleti” fehérségével is. Ezt pedig csak egy igazi sminkmester tudja megoldani.

Elérhetsz és bejelentkezhetsz hozzám az alábbi felületeken: www.sminkesgabi.hu oldalon, a 06/30 562-6278-as telefonszámon vagy írhatsz a Facebook oldalamra is, ahol Sminkes Gabi Art-ként találhatsz rám. Ha mellettem döntöttél, hívj bátran!