Telefon: +36 30/562-6278

Sminkes Gabi Art  35 perc alatt elérhető Budapest X. kerületéből.

 

Olyan szeretnél lenni az esküvődön, mint Meghan Markle? Ez a módja!

Most nem az esküvői smink lesz a főszereplő – bár az is remek volt -, hanem a hercegné frizurája, ezen belül is a fejdísze!

Mostanában derült csak ki, hogy Harry herceg felesége, Meghan nemcsak az esküvői fejdísz miatt szállt szembe a királynővel, de egyenesen Amerikából hívta el kedvenc fodrászát azért, hogy tökéletesen mutasson rajta a gyönyörű ékszer. Manapság egyre többféle fej- és hajdísz találhat magának egy menyasszony, de sok esetben azt már az esküvői frizura elkészítőjének kell megoldania, hogy az ékesség jól kerüljön felhelyezésre, és kibírja az egész napot anélkül, hogy lepottyanna a menyecske fejéről.

Nem olyan egyszerű az esküvői fejdísz felhelyezése, mint amilyennek látszik!

Lássuk, miért is ragaszkodott Meghan ahhoz, hogy még az esküvő előtt felpróbálhassa a tiaráját! Először is – ahogy az esküvői smink esetében – a frizurapróba is bevett szokás a nagy nap előtt. (Nagyon nem mindegy, hogy terv alapján dolgozunk az esküvő előtti órákban, vagy akkor kezdjük megtalálni az ara stílusát.) Másodszor pedig, és ezt fontos tudni, egy tiara – vagy bármilyen más hajdísz – felrakása különleges technikát igényelhet, és ehhez kell alakítani a frizurával kapcsolatos elképzeléseket. Például egy bájos, gyöngyökkel és virágokkal díszített hajékhez nem passzol a merev, hatalmas konty, viszont egy könnyed, kicsit kócos frizura igen. Egy igazi menyasszonyi korona viszont a legbonyolultabb frizurát is még királynőibbé tesz!

Elérhetsz és bejelentkezhetsz hozzám az alábbi felületeken: www.sminkesgabi.hu oldalon, a 06/30 562-6278-as telefonszámon vagy írhatsz a Facebook oldalamra is, ahol Sminkes Gabi Art-ként találhatsz rám. Ha mellettem döntöttél, hívj bátran!