HOTLINE: +36 30/562-6278

 

 

Sokszínűség, változatosság, professzionalizmus

Esküvőkön kívül dolgoztam már...

  • különböző fotózásokon
  • modelleken
  • kifutó mögött, backstage-ben
  • jótékonysági eseményeken
  • esküvőkön
  • táncosokon
  • artistákon
  • ...és csak úgy, amikor valaki nagyon akart tetszeni valakinek

Budaörsröl országosan vállalok sminkelèst, kérlek, hogy az ajánlatkéréskor ezt vedd figyelembe.

Sminkes Gabi Art  35 perc alatt elérhető Budapest X. kerületéből.

 

Olyan szeretnél lenni az esküvődön, mint Meghan Markle? Ez a módja!

Most nem az esküvői smink lesz a főszereplő – bár az is remek volt -, hanem a hercegné frizurája, ezen belül is a fejdísze!

Mostanában derült csak ki, hogy Harry herceg felesége, Meghan nemcsak az esküvői fejdísz miatt szállt szembe a királynővel, de egyenesen Amerikából hívta el kedvenc fodrászát azért, hogy tökéletesen mutasson rajta a gyönyörű ékszer. Manapság egyre többféle fej- és hajdísz találhat magának egy menyasszony, de sok esetben azt már az esküvői frizura elkészítőjének kell megoldania, hogy az ékesség jól kerüljön felhelyezésre, és kibírja az egész napot anélkül, hogy lepottyanna a menyecske fejéről.

Nem olyan egyszerű az esküvői fejdísz felhelyezése, mint amilyennek látszik!

Lássuk, miért is ragaszkodott Meghan ahhoz, hogy még az esküvő előtt felpróbálhassa a tiaráját! Először is – ahogy az esküvői smink esetében – a frizurapróba is bevett szokás a nagy nap előtt. (Nagyon nem mindegy, hogy terv alapján dolgozunk az esküvő előtti órákban, vagy akkor kezdjük megtalálni az ara stílusát.) Másodszor pedig, és ezt fontos tudni, egy tiara – vagy bármilyen más hajdísz – felrakása különleges technikát igényelhet, és ehhez kell alakítani a frizurával kapcsolatos elképzeléseket. Például egy bájos, gyöngyökkel és virágokkal díszített hajékhez nem passzol a merev, hatalmas konty, viszont egy könnyed, kicsit kócos frizura igen. Egy igazi menyasszonyi korona viszont a legbonyolultabb frizurát is még királynőibbé tesz!

Elérhetsz és bejelentkezhetsz hozzám az alábbi felületeken: www.sminkesgabi.hu oldalon, a 06/30 562-6278-as telefonszámon vagy írhatsz a Facebook oldalamra is, ahol Sminkes Gabi Art-ként találhatsz rám. Ha mellettem döntöttél, hívj bátran!