HOTLINE: +36 30/562-6278

 

 

Sokszínűség, változatosság, professzionalizmus

Esküvőkön kívül dolgoztam már...

  • különböző fotózásokon
  • modelleken
  • kifutó mögött, backstage-ben
  • jótékonysági eseményeken
  • esküvőkön
  • táncosokon
  • artistákon
  • ...és csak úgy, amikor valaki nagyon akart tetszeni valakinek

Budaörsröl országosan vállalok sminkelèst, kérlek, hogy az ajánlatkéréskor ezt vedd figyelembe.

Sminkes Gabi Art  50 perc alatt elérhető Budapest IX. kerületéből.

 

Minden nap sminkelsz? Egy profi fotózáshoz az kevés lesz!

Manapság – főleg az üzleti életben, de egyéni célok miatt is – egyre több ember fordul profi fotóshoz, hogy minél jobb fényképeket készítsen róluk. Ehhez azonban nem csupán a fotográfus szakmai tudása kell, hanem egy olyan smink is, ami jól mutat a fotókon, a különleges fényekben.

Sokan azt gondolják, hogy az a smink, ami a mindennapokban viselnek, tökéletesen megfelel egy profi fotózáson is. Pedig ez egyáltalán nem így van, hiszen a fényképész által használt megvilágítás sokkal jobban kiemeli az arcot, nemcsak a szép részeit, de azokat is, amelyek nem annyira tökéletesek, bár egy átlagos napon nem annyira feltűnőek.

Egy profi smink a csodás külsőért

Ahhoz, hogy a vágyott fotókkal valóban elégedett legyen a fotómodell, olyan sminkre van szükség, amit nem nyomnak el a reflektorok, egyben kiemelik az arc szépségét és korrigálják azokat a területeket, amit nem szeretnénk megmutatni. Ehhez gyakran teljesen más sminket kell készíteni, mint a megszokott, az is megesik, hogy kiderül arról az arcfestésről, hogy nem is áll jól a kamera előtt álló hölgynek. Sokszor hallhatjuk azt, hogy egy fotózás felér egy önismereti tréninggel és ebbe bizony az újfajta, kissé erősebb smink elfogadása és viselése is beletartozik. Ha ez utóbbi miatt valaki feszeng, az látszik az elkészített képeken is. A feszült arckifejezésen pedig nem segít semmiféle retus.

Elérhetsz és bejelentkezhetsz hozzám az alábbi felületeken: www.sminkesgabi.hu oldalon, a 06/30 562-6278-as telefonszámon vagy írhatsz a Facebook oldalamra is, ahol Sminkes Gabi Art-ként találhatsz rám. Ha mellettem döntöttél, hívj bátran!