HOTLINE: +36 30/562-6278

 

 

Sokszínűség, változatosság, professzionalizmus

Esküvőkön kívül dolgoztam már...

  • különböző fotózásokon
  • modelleken
  • kifutó mögött, backstage-ben
  • jótékonysági eseményeken
  • esküvőkön
  • táncosokon
  • artistákon
  • ...és csak úgy, amikor valaki nagyon akart tetszeni valakinek

Budaörsröl országosan vállalok sminkelèst, kérlek, hogy az ajánlatkéréskor ezt vedd figyelembe.

Sminkes Gabi Art  40 perc alatt elérhető Budapest II. kerületéből.

 

Miért jó, ha az esküvői sminket és frizurát ugyanaz a személy készíti?

Röviden: mert praktikus. Kicsit hosszabban: azért, mert így biztosan nem lesz probléma az időzítéssel az esküvő napján, márpedig ott minden perc számít!

Mivel az esküvői frizura ugyanolyan fontos, mint a smink, gyakori, hogy a menyasszonyok a sminkmester mellett a fodrászt is házhoz hívják a nagy esemény délelőttjén. Manapság azonban sok sminkes már a frizurakészítéshez is ért, ami nagy könnyebbség. Hiszen nem kell két szakember munkáját összehangolni, nem áll fenn annak a veszélye, hogy valamelyikük elkésik vagy csúszik a teendőivel.

Mire kell figyelni a menyasszonynak az esküvői smink és frizura elkészítésekor?

Leginkább arra, hogy mit visel az előkészületek ideje alatt. Mivel az esetek többségében a szépítő szakember – vagy szakemberek – házhoz mennek, a fürdőköpeny a legpraktikusabb viselet. Ezt ugyanis könnyű levenni kész sminkkel és frizurával, és sokkal egyszerűbb belebújni a menyasszonyi ruhába is, ha előtte nem izzad le az ara.

Biztosan jó frizurát készít egy sminkmester?

Ha a saját példámból indulok ki, akkor azt kell, hogy mondjam, hogy igen, mivel – aki komolyan veszi a hivatását - ugyanolyan fodrászképzésben vesz részt, mint a hajvágó szalonban dolgozók. Legyen szó magasan, vagy alacsonyan tűzött, netán trendi kócos kontyról, látványos hajfonatról vagy copfról, esetleg bájos és nőies loknikról, egy fodrászatot tanult sminkmester tökéletes frizurát készít a hozzá forduló menyasszonyoknak.

Elérhetsz és bejelentkezhetsz hozzám az alábbi felületeken: www.sminkesgabi.hu oldalon, a 06/30 562-6278-as telefonszámon vagy írhatsz a Facebook oldalamra is, ahol Sminkes Gabi Art-ként találhatsz rám. Ha mellettem döntöttél, hívj bátran!