Telefon: +36 30/562-6278

Sminkes Gabi Art  40 perc alatt elérhető Budapest II. kerületéből.

 

Miért jó, ha az esküvői sminket és frizurát ugyanaz a személy készíti?

Röviden: mert praktikus. Kicsit hosszabban: azért, mert így biztosan nem lesz probléma az időzítéssel az esküvő napján, márpedig ott minden perc számít!

Mivel az esküvői frizura ugyanolyan fontos, mint a smink, gyakori, hogy a menyasszonyok a sminkmester mellett a fodrászt is házhoz hívják a nagy esemény délelőttjén. Manapság azonban sok sminkes már a frizurakészítéshez is ért, ami nagy könnyebbség. Hiszen nem kell két szakember munkáját összehangolni, nem áll fenn annak a veszélye, hogy valamelyikük elkésik vagy csúszik a teendőivel.

Mire kell figyelni a menyasszonynak az esküvői smink és frizura elkészítésekor?

Leginkább arra, hogy mit visel az előkészületek ideje alatt. Mivel az esetek többségében a szépítő szakember – vagy szakemberek – házhoz mennek, a fürdőköpeny a legpraktikusabb viselet. Ezt ugyanis könnyű levenni kész sminkkel és frizurával, és sokkal egyszerűbb belebújni a menyasszonyi ruhába is, ha előtte nem izzad le az ara.

Biztosan jó frizurát készít egy sminkmester?

Ha a saját példámból indulok ki, akkor azt kell, hogy mondjam, hogy igen, mivel – aki komolyan veszi a hivatását - ugyanolyan fodrászképzésben vesz részt, mint a hajvágó szalonban dolgozók. Legyen szó magasan, vagy alacsonyan tűzött, netán trendi kócos kontyról, látványos hajfonatról vagy copfról, esetleg bájos és nőies loknikról, egy fodrászatot tanult sminkmester tökéletes frizurát készít a hozzá forduló menyasszonyoknak.

Elérhetsz és bejelentkezhetsz hozzám az alábbi felületeken: www.sminkesgabi.hu oldalon, a 06/30 562-6278-as telefonszámon vagy írhatsz a Facebook oldalamra is, ahol Sminkes Gabi Art-ként találhatsz rám. Ha mellettem döntöttél, hívj bátran!