HOTLINE: +36 30/562-6278

 

 

Sokszínűség, változatosság, professzionalizmus

Esküvőkön kívül dolgoztam már...

  • különböző fotózásokon
  • modelleken
  • kifutó mögött, backstage-ben
  • jótékonysági eseményeken
  • esküvőkön
  • táncosokon
  • artistákon
  • ...és csak úgy, amikor valaki nagyon akart tetszeni valakinek

Budaörsröl országosan vállalok sminkelèst, kérlek, hogy az ajánlatkéréskor ezt vedd figyelembe.

Sminkes Gabi Art  50 perc alatt elérhető Budapest I. kerületéből.

 

Néhány gondolat az esküvői sminkről és a szoláriumozásról, napozásról

Sok menyasszony az esküvő előtt 1-2 héttel kap észbe, mondván, túl fehér lesz a bőrük a nagy napon és ezen változtatni kell! Persze, az elhatározást többnyire tett is követi, amitől azonban tönkre is mehet az egész esküvői smink és a hangulat!

A napbarnított bőr még mindig a vitalitást és a fiatalságot jelenti sok ember számára. Most nem kezdek el azon gondolkodni hangosan, hogy a szoláriumozás vagy épp a napozás – még védelem mellett is – hosszú távon mennyire öregíti a bőrt, mert ezt mindenki tudja. Fókuszáljunk inkább arra, milyen hatása van annak, ha 1-2 hét alatt szeretne egy menyasszony „nyaralós” színt elérni!

Így teheti tönkre az esküvőt a gyors barnulás

Az emberek alapvetően türelmetlenek, így nem meglepő, hogy a barnaságra vágyó menyasszonyok is mindent megtesznek azért, hogy a kívánt színt elérjék. Akár naponta is beugranak pár percre a szoliba, vagy napoznak sokáig. Ezzel a módszerrel azonban több probléma is van. Egyrészt nem ritka, hogy a világos bőr leég, ami hámlással és foltokkal jár, amit nagyon nehéz, ha nem lehetetlen elkendőzni sminkkel. Másrészt, ha előtte volt sminkpróba, akkor az egészet kezdhetjük elölről, mivel új palettára van szükség, hiszen nem mindegy, milyen árnyalatú bőrre, milyen esküvői smink kerül. Az elkapkodott barnulás helyett ezért inkább az airbrush technikával felvitt színt ajánlom az arcra, dekoltázsra és akár a felsőtestre is!

Elérhetsz és bejelentkezhetsz hozzám az alábbi felületeken: www.sminkesgabi.hu oldalon, a 06/30 562-6278-as telefonszámon vagy írhatsz a Facebook oldalamra is, ahol Sminkes Gabi Art-ként találhatsz rám. Ha mellettem döntöttél, hívj bátran!