Telefon: +36 30/562-6278

Sminkes Gabi Art  35 perc alatt elérhető Budapest XVI. kerületéből.

 

Miért használok airbrush technikát az esküvői sminkhez?

Amikor megérkezem egy menyasszonyhoz és kipakolom a sminkszereket az asztalra, sokan elcsodálkoznak a felszerelésemen. Én ugyanis nem csak ecsetekkel sminkelek, hanem airbrush technikával is. El is árulom, miért használom ezt a módszert!

Ha egy esküvői sminkről van szó, az első és legfontosabb az, hogy sokkal tartósabb legyen, mint egy átlagos arcfestés. Hiszen a menyasszonynak nem lesz ideje folyton azzal foglalkozni, hogy mindig hibátlan legyen! Jó, a koszorúslányok alapfelszerelésének része a kompakt púder és a papírzsebkendő, de ezekkel csak egy-egy simítást végezhetünk el. Annak érdekében, hogy akár 18 órán át is makulátlan legyen az esküvői smink, az ecsettel felvitt arcfestés kevésnek bizonyulhat, az airbrush segítségével viszont megoldható a dolog.

Miért jó airbrush technikával sminkelni?

Mivel az airbrush – levegőfúvásos - módszerrel egyenletes vastagságban kerül a bőrre a kifújt alapozó, illetve más sminkszerek, így sokkal egységesebben fedik a bőrhibákat. Segítségével még természetesebb lesz az átmenet az alapozó, a pirosító és a bronzosító rétegei között és a többféle alapozó segítségével egyedi árnyalat is kikeverhető, ami pontosan illeszkedik a menyasszony bőréhez. Vízálló smink is készíthető vele és sokkal könnyebben kontúrozható, mint a normál smink. Sőt, mivel az airbrush használatával gyorsabb a sminkelés, még az örömanyára és a koszorúslányokra is marad idő, ha ezt kérik az esküvő szervezői.

Elérhetsz és bejelentkezhetsz hozzám az alábbi felületeken: www.sminkesgabi.hu oldalon, a 06/30 562-6278-as telefonszámon vagy írhatsz a Facebook oldalamra is, ahol Sminkes Gabi Art-ként találhatsz rám. Ha mellettem döntöttél, hívj bátran!