HOTLINE: +36 30/562-6278

 

 

Sokszínűség, változatosság, professzionalizmus

Esküvőkön kívül dolgoztam már...

  • különböző fotózásokon
  • modelleken
  • kifutó mögött, backstage-ben
  • jótékonysági eseményeken
  • esküvőkön
  • táncosokon
  • artistákon
  • ...és csak úgy, amikor valaki nagyon akart tetszeni valakinek

Budaörsröl országosan vállalok sminkelèst, kérlek, hogy az ajánlatkéréskor ezt vedd figyelembe.

Sminkes Gabi Art  35 perc alatt elérhető Budapest XVI. kerületéből.

 

Miért használok airbrush technikát az esküvői sminkhez?

Amikor megérkezem egy menyasszonyhoz és kipakolom a sminkszereket az asztalra, sokan elcsodálkoznak a felszerelésemen. Én ugyanis nem csak ecsetekkel sminkelek, hanem airbrush technikával is. El is árulom, miért használom ezt a módszert!

Ha egy esküvői sminkről van szó, az első és legfontosabb az, hogy sokkal tartósabb legyen, mint egy átlagos arcfestés. Hiszen a menyasszonynak nem lesz ideje folyton azzal foglalkozni, hogy mindig hibátlan legyen! Jó, a koszorúslányok alapfelszerelésének része a kompakt púder és a papírzsebkendő, de ezekkel csak egy-egy simítást végezhetünk el. Annak érdekében, hogy akár 18 órán át is makulátlan legyen az esküvői smink, az ecsettel felvitt arcfestés kevésnek bizonyulhat, az airbrush segítségével viszont megoldható a dolog.

Miért jó airbrush technikával sminkelni?

Mivel az airbrush – levegőfúvásos - módszerrel egyenletes vastagságban kerül a bőrre a kifújt alapozó, illetve más sminkszerek, így sokkal egységesebben fedik a bőrhibákat. Segítségével még természetesebb lesz az átmenet az alapozó, a pirosító és a bronzosító rétegei között és a többféle alapozó segítségével egyedi árnyalat is kikeverhető, ami pontosan illeszkedik a menyasszony bőréhez. Vízálló smink is készíthető vele és sokkal könnyebben kontúrozható, mint a normál smink. Sőt, mivel az airbrush használatával gyorsabb a sminkelés, még az örömanyára és a koszorúslányokra is marad idő, ha ezt kérik az esküvő szervezői.

Elérhetsz és bejelentkezhetsz hozzám az alábbi felületeken: www.sminkesgabi.hu oldalon, a 06/30 562-6278-as telefonszámon vagy írhatsz a Facebook oldalamra is, ahol Sminkes Gabi Art-ként találhatsz rám. Ha mellettem döntöttél, hívj bátran!