HOTLINE: +36 30/562-6278

 

 

Sokszínűség, változatosság, professzionalizmus

Esküvőkön kívül dolgoztam már...

  • különböző fotózásokon
  • modelleken
  • kifutó mögött, backstage-ben
  • jótékonysági eseményeken
  • esküvőkön
  • táncosokon
  • artistákon
  • ...és csak úgy, amikor valaki nagyon akart tetszeni valakinek

Budaörsröl országosan vállalok sminkelèst, kérlek, hogy az ajánlatkéréskor ezt vedd figyelembe.

Sminkes Gabi Art 15 perc alatt elérhető Budapest XIII. kerületéből.

 

Esküvői sminkhez műszempilla? Csak módjával!

Minden menyasszony tökéletesen szeretne kinézni az esküvői sminkjében, de sokan úgy érzik, ha nincsenek nagy szempilláik, az ront az összképen, ezért műszempillát kérnek. Most elárulom, miért kell ezzel a módszerrel óvatosan bánni!

 A hosszú, dús és ívelt szempilla minden korban vonzónak számított, nincs ez most sem másképp, de akit nem ajándékozott meg ilyennel a természet, műszempillával csal egy kicsit. A műszempilla lehet professzionális, szálanként felragasztott, vagy átmeneti, az úgynevezett soros vagy tincses megoldás, amit a sminkeléskor teszünk fel.

Ahogy az esküvői smink esetében, úgy a műszempillával is érdemes csínyján bánni

Ha túl hosszúak a szálak és tömött a műszempilla, groteszk hatást kelt, hiszen messziről lerí róla, hogy nem természetes. Ráadásul el is nehezíti a szemhéjat és beszűkíti a szemrést, pedig minden menyasszony arra vágyik, hogy az esküvői fotókon szépen látható szeme legyen. Nos, egy eltúlzott műszempilla esetében erről ne is álmodjunk! Érdemes inkább a kevesebb több elvét alkalmazni és – ha tényleg muszáj – minél kevesebb műszempillát használni, valóban csak kiegészíteni, kissé dúsítani a saját pillasort. Ezáltal sokkal természetesebb hatást érhetünk el.

A szempillaspirál sem tesz önmagában csodát

Sokan úgy gondolják, hogy a több rétegben felvitt szempillaspirál is dúsabbnak mutatja a szempillákat. Ez igaz is és nem is, ezért érdemes mindenképpen sminkmesterre bízni a szempillakérdést. Így lesz tökéletes!

Elérhetsz és bejelentkezhetsz hozzám az alábbi felületeken: www.sminkesgabi.hu oldalon, a 06/30 562-6278-as telefonszámon vagy írhatsz a Facebook oldalamra is, ahol Sminkes Gabi Art-ként találhatsz rám. Ha mellettem döntöttél, hívj bátran!