HOTLINE: +36 30/562-6278

 

 

Sokszínűség, változatosság, professzionalizmus

Esküvőkön kívül dolgoztam már...

  • különböző fotózásokon
  • modelleken
  • kifutó mögött, backstage-ben
  • jótékonysági eseményeken
  • esküvőkön
  • táncosokon
  • artistákon
  • ...és csak úgy, amikor valaki nagyon akart tetszeni valakinek

Budaörsröl országosan vállalok sminkelèst, kérlek, hogy az ajánlatkéréskor ezt vedd figyelembe.

Sminkes Gabi Art 25 perc alatt elérhető Budapest XXIII. kerületéből.

 

Te viseled az esküvői sminket, vagy az visel téged?

Manapság a különböző közösségi oldalakon rengeteg olyan videót lehet találni, ahol egy-egy esküvői sminkkel teljesen új arcot varázsolnak a menyasszonynak. Elmondjuk, miért rossz döntés egy ilyen arcfestést választani!

 

Az arcfestés, legyen szó hétköznapiról vagy esküvői sminkről, arról szól, hogy kiemeljük az arc szép részeit és elkendőzzük a kevésbé előnyös vonásait. Ehhez használjuk az alapozót, a korrektort és a kontúrozást, szemfestést. De ha túlzásba esünk és egy komplett új arcot varázsolunk magunknak, az komoly problémát okozhat.

Te vagy a menyasszony, légy hát önmagad!

Az esküvői smink lényege, hogy kiemelje a szépségedet a maga csendes, mégis ragyogó módján. A vendégek és a párod téged akar látni a nagy napon, nem pedig egy teljesen idegen arcú nőt. A vendégek és a párod téged akar látni a nagy napon, nem pedig egy teljesen idegen arcú nőt. Ráadásul valószínűleg te sem örülnél annak, ha nem ismernél magadra az esküvői képeken. A sminkmester a próbasmink alkalom során csak és kizárólag a te arcvonásaidhoz illő esküvői sminket készít el, figyelembe véve a ruhád és az esküvőd stílusát, valamint az elképzeléseidet. A színek, árnyalatok tekintetében érdemes a szakemberre bíznod magad, még akkor is, ha meg vagy győződve arról, hogy valami jól áll neked. A sminkmester ugyanis a szem-, haj- és bőrszíned alapján kiválasztja azokat az árnyalatokat az alapozó, szemfestés és minden más tekintetében, amelyek tökéletesen illenek hozzád.

Elérhetsz és bejelentkezhetsz hozzám az alábbi felületeken: www.sminkesgabi.hu oldalon, a 06/30 562-6278-as telefonszámon vagy írhatsz a Facebook oldalamra is, ahol Sminkes Gabi Art-ként találhatsz rám. Ha mellettem döntöttél, hívj bátran!