Telefon: +36 30/562-6278

Sminkes Gabi Art 25 perc alatt elérhető Budapest XXIII. kerületéből.

 

Te viseled az esküvői sminket, vagy az visel téged?

Manapság a különböző közösségi oldalakon rengeteg olyan videót lehet találni, ahol egy-egy esküvői sminkkel teljesen új arcot varázsolnak a menyasszonynak. Elmondjuk, miért rossz döntés egy ilyen arcfestést választani!

 

Az arcfestés, legyen szó hétköznapiról vagy esküvői sminkről, arról szól, hogy kiemeljük az arc szép részeit és elkendőzzük a kevésbé előnyös vonásait. Ehhez használjuk az alapozót, a korrektort és a kontúrozást, szemfestést. De ha túlzásba esünk és egy komplett új arcot varázsolunk magunknak, az komoly problémát okozhat.

Te vagy a menyasszony, légy hát önmagad!

Az esküvői smink lényege, hogy kiemelje a szépségedet a maga csendes, mégis ragyogó módján. A vendégek és a párod téged akar látni a nagy napon, nem pedig egy teljesen idegen arcú nőt. A vendégek és a párod téged akar látni a nagy napon, nem pedig egy teljesen idegen arcú nőt. Ráadásul valószínűleg te sem örülnél annak, ha nem ismernél magadra az esküvői képeken. A sminkmester a próbasmink alkalom során csak és kizárólag a te arcvonásaidhoz illő esküvői sminket készít el, figyelembe véve a ruhád és az esküvőd stílusát, valamint az elképzeléseidet. A színek, árnyalatok tekintetében érdemes a szakemberre bíznod magad, még akkor is, ha meg vagy győződve arról, hogy valami jól áll neked. A sminkmester ugyanis a szem-, haj- és bőrszíned alapján kiválasztja azokat az árnyalatokat az alapozó, szemfestés és minden más tekintetében, amelyek tökéletesen illenek hozzád.

Elérhetsz és bejelentkezhetsz hozzám az alábbi felületeken: www.sminkesgabi.hu oldalon, a 06/30 562-6278-as telefonszámon vagy írhatsz a Facebook oldalamra is, ahol Sminkes Gabi Art-ként találhatsz rám. Ha mellettem döntöttél, hívj bátran!