HOTLINE: +36 30/562-6278

 

 

Sokszínűség, változatosság, professzionalizmus

Esküvőkön kívül dolgoztam már...

  • különböző fotózásokon
  • modelleken
  • kifutó mögött, backstage-ben
  • jótékonysági eseményeken
  • esküvőkön
  • táncosokon
  • artistákon
  • ...és csak úgy, amikor valaki nagyon akart tetszeni valakinek

Budaörsröl országosan vállalok sminkelèst, kérlek, hogy az ajánlatkéréskor ezt vedd figyelembe.

Sminkes Gabi Art 75 perc alatt elérhető Budapest XXII. kerületéből.

 

Tetoválva vagy, de nem mutogatnád az esküvődön? Nem probléma!

A menyasszonyok gyakran csak akkor döbbennek rá, hogy kilátszik a tetoválásuk, mikor már megvették az esküvői ruhájukat. Szerencsére egy sminkmester nemcsak varázslatos esküvői sminket készít, de az ilyen problémákat is megoldja.

Manapság a tetoválások nagyon divatosak, sokan számukra fontos jelentéssel bíró képeket varratnak magukra, mások egy-egy trendi motívumot viselnek a bőrükön. Gyakran olyan helyre kérik a hölgyek a tetoválást, ahol akár egy ruhadarabbal is könnyen elrejthetik a mindennapokban.

Néha nem csak az arcra kell az esküvői smink

Az esküvői ruha azonban cseles dolog, hiszen sokszor ott is fedetlenül hagyja a bőrfelületet, ahol más ruhák takarják, ilyenkor pedig óhatatlanul kivillanhatnak a tetoválások is, amelyekre általában büszkék a viselőik, de néha mégsem jó, ha „ellopják a bulit”.

A megfelelő technikával és sminktermékekkel minden eltakarható

Ahhoz, hogy egy kisebb-nagyobb méretű tetoválást eltakarjunk, nem elég egy drogériában megvásárolható alapozó, egészen egyszerűen azért, mert nem elég erős a fedőképessége. Lehet ugyan építeni némelyiket, de senki sem szeretné, ha a tetoválás helyett egy látványos alapozó folt éktelenkedne a testén. A sminkmesterek sokkal erősebb fedőképességű alapozókat használnak, amelyekből akár egy réteg is elég - a megfelelő primerrel és fixálóval kombinálva - ahhoz, hogy a nagy napon makulátlan legyen a bőröd.

Elérhetsz és bejelentkezhetsz hozzám az alábbi felületeken: www.sminkesgabi.hu oldalon, a 06/30 562-6278-as telefonszámon vagy írhatsz a Facebook oldalamra is, ahol Sminkes Gabi Art-ként találhatsz rám. Ha mellettem döntöttél, hívj bátran!