Telefon: +36 30/562-6278

Sminkes Gabi Art 25 perc alatt elérhető Budapest IX. kerületéből.

 

Nyári kézfogón ettől lesz tartós az esküvői smink

Az esküvői smink épp olyan fontos a nagy napon, mint a menyasszonyi ruha, a jegygyűrű vagy a torta. Egész nap ki kell tartania, még akkor is, ha az ara a boldogságtól sír!

Egy jó sminkesnek azonban különleges trükkök vannak a tarsolyában ahhoz, hogy tökéletes menyasszonyi sminket készítsen, amit nem kell folyton frissítgetni! Az egyik a primer.

Egy jó esküvői smink az alapoknál kezdődik

A primer, magyarul sminkalap termékek általában tartalmaznak különféle szilikonokat, ezektől marad a smink tartósan a bőrön. A sminkalapok könnyen eloszlatható krémek, melyek nemcsak a smink tartósságáért felelnek, de segítségükkel a bőr pórusai is kisebbé, szinte láthatatlanná válnak. Egy jó primer nem engedi átnedvesedni az esküvői sminket a nyári melegben sem.

A fixáló olyan, mint a háztető

A másik varázslatos trükk a sminkfixáló spray, ami – azon kívül, hogy egységesíti és tökéletesíti az arcfestést – akár a nyári melegben is segít abban, hogy az esküvői fotózáson és a szertartáson is csodásan mutass! Pont úgy működik, mint a háztető, ami nem engedi beázni az épületet. A sminkfixáló spray egy védőréteget alkot, ami megakadályozza, hogy a sminked a párától és az izzadságtól átnedvesedjen. Elég, ha egy rúzst és egy könnyű púdert tartasz a kezed ügyében – például a koszorúslányod táskájában – és egész nap tökéletes lesz a megjelenésed!

Elérhetsz és bejelentkezhetsz hozzám az alábbi felületeken: www.sminkesgabi.hu oldalon, a 06/30 562-6278-as telefonszámon vagy írhatsz a Facebook oldalamra is, ahol Sminkes Gabi Art-ként találhatsz rám. Ha mellettem döntöttél, hívj bátran!