HOTLINE: +36 30/562-6278

 

 

Sokszínűség, változatosság, professzionalizmus

Esküvőkön kívül dolgoztam már...

  • különböző fotózásokon
  • modelleken
  • kifutó mögött, backstage-ben
  • jótékonysági eseményeken
  • esküvőkön
  • táncosokon
  • artistákon
  • ...és csak úgy, amikor valaki nagyon akart tetszeni valakinek

Budaörsröl országosan vállalok sminkelèst, kérlek, hogy az ajánlatkéréskor ezt vedd figyelembe.

Sminkes Gabi Art 25 perc alatt elérhető Budapest IX. kerületéből.

 

Nyári kézfogón ettől lesz tartós az esküvői smink

Az esküvői smink épp olyan fontos a nagy napon, mint a menyasszonyi ruha, a jegygyűrű vagy a torta. Egész nap ki kell tartania, még akkor is, ha az ara a boldogságtól sír!

Egy jó sminkesnek azonban különleges trükkök vannak a tarsolyában ahhoz, hogy tökéletes menyasszonyi sminket készítsen, amit nem kell folyton frissítgetni! Az egyik a primer.

Egy jó esküvői smink az alapoknál kezdődik

A primer, magyarul sminkalap termékek általában tartalmaznak különféle szilikonokat, ezektől marad a smink tartósan a bőrön. A sminkalapok könnyen eloszlatható krémek, melyek nemcsak a smink tartósságáért felelnek, de segítségükkel a bőr pórusai is kisebbé, szinte láthatatlanná válnak. Egy jó primer nem engedi átnedvesedni az esküvői sminket a nyári melegben sem.

A fixáló olyan, mint a háztető

A másik varázslatos trükk a sminkfixáló spray, ami – azon kívül, hogy egységesíti és tökéletesíti az arcfestést – akár a nyári melegben is segít abban, hogy az esküvői fotózáson és a szertartáson is csodásan mutass! Pont úgy működik, mint a háztető, ami nem engedi beázni az épületet. A sminkfixáló spray egy védőréteget alkot, ami megakadályozza, hogy a sminked a párától és az izzadságtól átnedvesedjen. Elég, ha egy rúzst és egy könnyű púdert tartasz a kezed ügyében – például a koszorúslányod táskájában – és egész nap tökéletes lesz a megjelenésed!

Elérhetsz és bejelentkezhetsz hozzám az alábbi felületeken: www.sminkesgabi.hu oldalon, a 06/30 562-6278-as telefonszámon vagy írhatsz a Facebook oldalamra is, ahol Sminkes Gabi Art-ként találhatsz rám. Ha mellettem döntöttél, hívj bátran!