HOTLINE: +36 30/562-6278

 

 

Sokszínűség, változatosság, professzionalizmus

Esküvőkön kívül dolgoztam már...

  • különböző fotózásokon
  • modelleken
  • kifutó mögött, backstage-ben
  • jótékonysági eseményeken
  • esküvőkön
  • táncosokon
  • artistákon
  • ...és csak úgy, amikor valaki nagyon akart tetszeni valakinek

Budaörsröl országosan vállalok sminkelèst, kérlek, hogy az ajánlatkéréskor ezt vedd figyelembe.

Sminkes Gabi Art 50 perc alatt elérhető Budapest XVI. kerületéből.

 

A jó smink alapja nem az alapozó

Ahhoz, hogy tökéletes legyen egy smink, nem elég a primer, az alapozó és más sminkszerek használata. A bőröd az, aminek ragyognia kell!

 

Mindenki szereti a szép, kifinomult sminket, sokan azonban azt hiszik, hogy a siker kizárólag a legdrágább sminkszerek használatától függ. Ennél nagyobbat nem is tévedhetnének! Ahhoz, hogy az arcfestéssel arcunk előnyös részeit kiemelhessük és a kevésbé előnyös pontokat elkendőzzük, elsőként az egészséges, ragyogó bőrről kell gondoskodnunk!

Ez kell, hogy ragyogó legyen a bőröd

Bár már a csapból is az folyik, milyen fontos a hidratálás, ezt tényleg nem lehet elég sokszor elmondani. Persze, nemcsak az arcápoló szerek – elixírek, szérumok, krémek, olajok, stb. - használatára gondolok, hanem arra is, hogy minden nap fogyassz elég folyadékot, lehetőleg vizet, a belső hidratálás érdekében. A külső ápolás pedig akkor lesz igazán hatékony, ha rendszeresen hámlasztasz, hiszen az üde, friss bőrön sokkal szebben mutat az arcfestés is.

Smink alá nem kell sok kence!

Egy esküvői vagy alkalmi smink alá nem kell végigmenni a teljes arcápolási rutinon, hiszen a szépségápoló szerek rétegzése miatt - a nyári melegben - a legtartósabb smink is elmaszatolódhat. Ennek elkerülése érdekében inkább néhány csepp hidratáló szérumot oszlass szét sminkelés előtt a bőrödön, a legjobb primerek és alapozók már tartalmaznak bőrápoló és –tápláló összetevőket.

 

Elérhetsz és bejelentkezhetsz hozzám az alábbi felületeken: www.sminkesgabi.hu oldalon, a 06/30 562-6278-as telefonszámon vagy írhatsz a Facebook oldalamra is, ahol Sminkes Gabi Art-ként találhatsz rám. Ha mellettem döntöttél, hívj bátran!