HOTLINE: +36 30/562-6278

 

 

Sokszínűség, változatosság, professzionalizmus

Esküvőkön kívül dolgoztam már...

  • különböző fotózásokon
  • modelleken
  • kifutó mögött, backstage-ben
  • jótékonysági eseményeken
  • esküvőkön
  • táncosokon
  • artistákon
  • ...és csak úgy, amikor valaki nagyon akart tetszeni valakinek

Budaörsröl országosan vállalok sminkelèst, kérlek, hogy az ajánlatkéréskor ezt vedd figyelembe.

Sminkes Gabi Art 60 perc alatt elérhető Budapest XVII. kerületéből.

 

Így lesz időtlenül szép és tökéletes az esküvői smink!

Ne az aktuális trendek sminkjében gondolkozz, ha esküvőt tervezel. Később örülni fogsz neki!

 

Tagadhatatlan tény, hogy az aktuális divatirányzatok nagyon látványosak és évről évre frissességet hoznak az életünkbe. Igaz ez a sminktrendekre is, legyen szó nappali, alkalmi vagy esküvői arcfestésről. Egy dologra azonban éppúgy figyelni kell, mint a menyasszonyi ruha esetében. Ez pedig a mértékletesség!

Így válassz menyasszonyi ruhát és esküvői sminket

Kérdezz meg akárhány stílustanácsadót vagy menyasszonyi ruha tanácsadót, mind ugyanazt fogják mondani: Ne menj vakon az aktuális divat után! Mert lehet, hogy roppant csábítóak az új szabásvonalak és a meglepő megoldások, de biztosan azt szeretnéd, ha 20-30 év múlva nevetségesnek tűnj az esküvői fotóidon? Ugyanez igaz a sminkre is. Éppen ezért érdemes inkább olyan ruhát és sminket választani, ami időtálló és klasszikus…. Persze, egy kis csavarral, hogy megmutasd a személyiséged!

Legyen tökéletesen személyre szóló az esküvői sminked

Ahhoz, hogy az az arc nézzen vissza a tükörből, amit látni akarsz, érdemes már a jelentkezés pillanatában elküldened nekem két fényképet. Az egyiken legyen látható a menyasszonyi ruhád és a fejdíszed – ha lesz – a másikon te légy. Ezt akár abban a pillanatban is elkészítheted magadról a mobiloddal. Ezek segítségével, hogy egy előzetes tervet alkothatok a számodra és ezt beszéljük meg a személyes találkozón, sminkpróbán.

 

Elérhetsz és bejelentkezhetsz hozzám az alábbi felületeken: www.sminkesgabi.hu oldalon, a 06/30 562-6278-as telefonszámon vagy írhatsz a Facebook oldalamra is, ahol Sminkes Gabi Art-ként találhatsz rám. Ha mellettem döntöttél, hívj bátran!