Telefon: +36 30/562-6278

Sminkes Gabi Art 30 perc alatt elérhető Budapest VII. kerületéből.

 

Egy jó fotóhoz a tökéletes smink elengedhetetlen

Vége a home office-nak, sokan épp új munkát keresnek, vagy nemrég indították saját vállalkozásukat. A tökéletes képi megjelenéshez – legyen szó önéletrajzról vagy marketing anyagokról - viszont profi fotókra, és ezekhez sminkre van szükség.

 

Ha te is ebben a cipőben jársz, vagy csak szeretnél készíttetni magadról néhány szuper fényképet a közösségi oldalon lévő profilodra, vagy meglepnéd a párod, a fotóson kívül tökéletes sminkre és frizurára is szükséged lesz. Ebben tudok én segíteni. Legyen szó business, szabadtéri, portré-, glamour vagy épp budoir fotózásról, a hangulathoz és a stílushoz szükséges megjelenés elképzelhetetlen a megfelelő smink nélkül.

Egy jó tartós smink az önbizalmadat is növeli

Ahogy az sem mindegy, hogy egy-egy eseményen milyen arcfestéssel jelenünk meg, úgy az egyes fotózásokon is más követelménynek kell megfelelned. A fotók és az ezeken viselt sminked nagyban befolyásolják a megítélésedet, ezek alapján tartanak ismeretlenül is hiteles embernek. Egy portréfotózáson – vagy szabadtéri felvételek készítésekor - nincs helye a feltűnő, erős sminknek, vörös ajkaknak, ilyenkor a természetes és visszafogott, nude hatás a jó választás. Ilyenkor a professzionális megjelenésedre erősítek rá a megfelelően kiválasztott sminktermékek használatával.  A budoir és glamour fotókon viszont kötelező az intenzív megjelenés. Az ilyen fényképeken a nőiességed és a szexis kisugárzásod növeli a tökéletes és vonzó smink.

Elérhetsz és bejelentkezhetsz hozzám az alábbi felületeken: www.sminkesgabi.hu oldalon, a 06/30 562-6278 telefonszámon vagy írhattok a Facebook oldalamra is, ahol Sminkes Gabi Art-ként találhatsz rám. Ha mellettem döntöttél, hívj bátran!