HOTLINE: +36 30/562-6278

 

 

Sokszínűség, változatosság, professzionalizmus

Esküvőkön kívül dolgoztam már...

  • különböző fotózásokon
  • modelleken
  • kifutó mögött, backstage-ben
  • jótékonysági eseményeken
  • esküvőkön
  • táncosokon
  • artistákon
  • ...és csak úgy, amikor valaki nagyon akart tetszeni valakinek

Budaörsröl országosan vállalok sminkelèst, kérlek, hogy az ajánlatkéréskor ezt vedd figyelembe.

Sminkes Gabi Art 30 perc alatt elérhető Budapest VII. kerületéből.

 

Egy jó fotóhoz a tökéletes smink elengedhetetlen

Vége a home office-nak, sokan épp új munkát keresnek, vagy nemrég indították saját vállalkozásukat. A tökéletes képi megjelenéshez – legyen szó önéletrajzról vagy marketing anyagokról - viszont profi fotókra, és ezekhez sminkre van szükség.

 

Ha te is ebben a cipőben jársz, vagy csak szeretnél készíttetni magadról néhány szuper fényképet a közösségi oldalon lévő profilodra, vagy meglepnéd a párod, a fotóson kívül tökéletes sminkre és frizurára is szükséged lesz. Ebben tudok én segíteni. Legyen szó business, szabadtéri, portré-, glamour vagy épp budoir fotózásról, a hangulathoz és a stílushoz szükséges megjelenés elképzelhetetlen a megfelelő smink nélkül.

Egy jó tartós smink az önbizalmadat is növeli

Ahogy az sem mindegy, hogy egy-egy eseményen milyen arcfestéssel jelenünk meg, úgy az egyes fotózásokon is más követelménynek kell megfelelned. A fotók és az ezeken viselt sminked nagyban befolyásolják a megítélésedet, ezek alapján tartanak ismeretlenül is hiteles embernek. Egy portréfotózáson – vagy szabadtéri felvételek készítésekor - nincs helye a feltűnő, erős sminknek, vörös ajkaknak, ilyenkor a természetes és visszafogott, nude hatás a jó választás. Ilyenkor a professzionális megjelenésedre erősítek rá a megfelelően kiválasztott sminktermékek használatával.  A budoir és glamour fotókon viszont kötelező az intenzív megjelenés. Az ilyen fényképeken a nőiességed és a szexis kisugárzásod növeli a tökéletes és vonzó smink.

Elérhetsz és bejelentkezhetsz hozzám az alábbi felületeken: www.sminkesgabi.hu oldalon, a 06/30 562-6278 telefonszámon vagy írhattok a Facebook oldalamra is, ahol Sminkes Gabi Art-ként találhatsz rám. Ha mellettem döntöttél, hívj bátran!