HOTLINE: +36 30/562-6278

 

 

Sokszínűség, változatosság, professzionalizmus

Esküvőkön kívül dolgoztam már...

  • különböző fotózásokon
  • modelleken
  • kifutó mögött, backstage-ben
  • jótékonysági eseményeken
  • esküvőkön
  • táncosokon
  • artistákon
  • ...és csak úgy, amikor valaki nagyon akart tetszeni valakinek

Budaörsröl országosan vállalok sminkelèst, kérlek, hogy az ajánlatkéréskor ezt vedd figyelembe.

Sminkes Gabi Art 45 perc alatt elérhető Budapest VIII. kerületéből.

 

Férfi smink? Van, amikor szükség van rá!

Nem véletlenül használnak a hollywoodi sztárok férfi sminket, hiszen bizonyos élethelyzetekben az erősebb nem sem engedheti meg magának a fáradt kinézetet és a karikás szemeket. Hogy a fénylő arcbőrről már ne is beszéljünk.

 

Bár tény és való, hogy a férfiak bőre sokkal később kezd ráncosodni, mivel több kollagént tartalmaz és vastagabb is, mint a nőké, néhány bőrprobléma őket sem kerüli el. Ilyen a zsíros arcbőr, vagy a szem alatt éktelenkedő sötét karikák. Pedig a férfiak is szeretnek jól kinézni a róluk készült fotókon. Egy diszkrét smink számukra is segítséget nyújt, így például az esküvői fotókon a vőlegények is a legjobb formájukat nyújthatják, komolyabb retusálás nélkül.

A férfi smink láthatatlan, mégis sokat ér

Ha egy férfinak megemlítem a smink szót, azonnal a látványos, kontúrokkal még hangsúlyosabbá tett női arcfestésre asszociál. Pedig a férfi smink korántsem olyan bonyolult, mint egy női, ellenben határozottan fiatalítja az arcot. A megfelelően kiválasztott, bőrbarát sminkszerekkel nemcsak a fáradt kinézetet kölcsönző, fekete karikákat tüntethetjük el a szem alól. Egy jó primerrel és alapozóval a T vonal zsíros csillogását is el tudjuk kendőzni órákon át. Ez pedig az esküvői fotókon igencsak előnyös dolog, hiszen egyrészt nem kell annyit dolgoznia a fotósnak a fényképeken. Másrészt pedig az önértékelésnek is jót tesz, ha az eredeti képeken is tökéletesen néz ki a vőlegény!

Ha esküvőre készültök, a menyasszony sminkje mellett a vőlegény megjelenését is tökéletesebbé tehetem. Elérhettek és bejelentkezhettek hozzám az alábbi felületeken: www.sminkesgabi.hu oldalon, a 06/30 562-6278 telefonszámon vagy írhattok a Facebook oldalamra is, ahol Sminkes Gabi Art-ként találtok rám. Ha mellettem döntöttetek, hívjatok bátran! 

,