HOTLINE: +36 30/562-6278

 

 

Sokszínűség, változatosság, professzionalizmus

Esküvőkön kívül dolgoztam már...

  • különböző fotózásokon
  • modelleken
  • kifutó mögött, backstage-ben
  • jótékonysági eseményeken
  • esküvőkön
  • táncosokon
  • artistákon
  • ...és csak úgy, amikor valaki nagyon akart tetszeni valakinek

Budaörsröl országosan vállalok sminkelèst, kérlek, hogy az ajánlatkéréskor ezt vedd figyelembe.

Sminkes Gabi Art 15 percen belül elérhető Budapest V. kerületétől.

 

Kedves Hölgyeim! Nektek szól ez a blog, mint a legtöbb blog. 

Nagyon sok Hölgy járt már a kezem alatt és hihetetlen, hogy mennyire önbizalomhiányban szenvednek. Ez persze, természetesen az urakat minősíti, hogy a hölgyeket nem emelik oda, ahova valóak. 

Nagyon sok hölggyel beszélgettem, aki úgy megy el, hogy azt mondja, hogy nem fürdik meg, hogy a sminkje sokáig megmaradjon, nem mossa le a sminket vagy megdöbbenve nézi magát a tükörben, vagy éppen nem meri meglépni magát, azt a határt, ami az Ő határa. Itt gondolok a fotózásra, amikor egy férjnek meglepetés-szerűen készítünk egy fotósorozatot, az legyen egy szülinap, egy névnap vagy legyen egy karácsony, ill. aki nagyon szeretné és dédelgetett álma volt, hogy egyszer sminkeshez és fodrászhoz eljusson és a fotó mögé merjen leülni és kipróbálni magát, hogy mi is hozható ki belőle. A végeredményt, a fotózás végén, a retusálás előtt megdöbbenve látja, hogy mennyire más Ő. 

 

Amikor a férjek meglátják a fotózás vagy sminkelés végeredményét, sokaknak meglepetést okoz, hogy: "Ilyen is lehet a feleségem?"

 

A férfiak miből gondolhatják, hogy vastag és vakolat-szerű smink van rajtunk???

⇒ amikor nagyon erős a smink ill. amikor maximum két réteg alapozón túl látható az, hogy már nincsen mimikája az arcnak, nincsenek ráncok (a max. 2 réteg alapozóról akkor beszélünk, ha építhető az alapozó ill. mindenféle jótékony vitaminnal rendelkezik). 

Ha Te is szeretnéd felfedezni egy új arcodat és ezt szívesen megosztanád kedveseddel vagy éppen ezzel okoznál neki meglepetést, akkor hívj bátran! Stábunkkal megvalósítjuk az elképzelésedet! Foglalj időpontot és vágjunk bele!

Bejelentkezés a www.sminkesgabi.hu-n vagy a 06/30 562-6278-as telefonszámon.