Telefon: +36 30/562-6278

Sminkes Gabi art 25 perc alatt elérhető Budapest IV. kerületétől. 

 

Nagyon sok Hölgy járt már nálam és mindenkinek a lelkére bízom, hogy a smink leszedése után milyen módon ápolja a bőrét.

De mindenképpen felelősségemnek érzem, hogy elmondjam, hogy Én, Sminkes Gabi Art szívem szerint milyen utóhidratálást ajánlok, hogy bőröd a sminkleszedést követően visszanyerje eredeti állapotát.

Miután letisztítottátok az arcotokat, utána hidratáljátok vissza bőségesen, mert azért csak sminktermékről beszélünk, csak volt egy plusz réteg még a bőrödön, egy kicsit csak megviselte az arcbőrt, vissza kell táplálni a bőrt.

Általában, amit ajánlani szoktam, azok az E-vitaminos vagy kollagénes arckrémek, ill. utána lehet szemkörnyék-ápolót vagy ajakápolót is használni, hogy a bőr, a bőr textúrája visszanyerje normál PH értékét. Ezt semmiképpen ne hagyjátok ki, mert a bőröd meghálálja a gondoskodást és a törődést! 

 

 

Már várlak benneteket a 2021-es évre! Gondoskodjatok időben a számotokra megfelelő időpont lefoglalásáról, az legyen esküvő vagy eljegyzés vagy bármilyen formátumú rendezvény, ahova sminkelés szükséges! 

Elérhetőségeim: www.sminkesgabi.hu vagy a 06/30 562-6278 smile