Kovács Gabriella sminkmester

Bejelentkezés menete Sminkes Gabi Art-hoz

Ha be szeretnétek jelentkezni sminkelésre hozzám, legyen az bármilyen alkalom vagy rendezvény: esküvő, születésnap, ballagás, szalagavató, gyerekzsúr, állásinterjú, stb…, akkor felmentek az oldalamra, a www.sminkesgabi.hu weboldalra. Itt találtok egy űrlapot, amit ki kell töltenetek és elküldeni nekem. Ez alapján visszahívlak benneteket. Két alkalommal próbálkozom. Ha a két próbálkozás egyikénél sem tudlak elérni, akkor Neked kell Engem keresni!   

Árajánlatot addig nem tudok adni, amíg tüzetesen nem válaszoltok az űrlapra (név, telefonszám, e-mail cím, dátum, esemény időpontja, alkalom, hány főre kell számítanom, van-e bármilyen bőrallergiád, esküvő esetén lesz-e násznép vagy sem, a férjnek kell-e szemkarikát eltüntetni, stb…, stb…) Ezek mind olyan információk, amikre szükségem van a tervezés miatt. 

 

 

Kérlek, ezeket a szempontokat szem előtt tartva próbáld felvenni Velem a kapcsolatot! Én azon vagyok és leszek, hogy megkönnyítsem a dolgod. Szaktudásommal, tapasztalatommal pedig arra törekszem, hogy az a smink, amit viselni fogsz azon a bizonyos eseményen, azt valóban a magadénak érezd, önbizalmat adjon és kitartson addig, amíg véget nem ér a nap. 

Fordulj hozzám bizalommal és tegyük közösen szebbé a napod!