Kovács Gabriella sminkmester

Idősebb, érett bőrű hölgyek sminktanácsadása…

A sminktanácsadás nem csak fiataloknak, tiniknek, ill. 20-as éveikben járóknak szól, nem csak nekik való. Az idősebb, érett bőrű hölgyeknek is szól a sminktanácsadás, mert őket teljesen más termékekkel, teljesen más mozdulatokkal, teljesen máshogy kell sminkelni, mint egy ifjabb, fiatalabb bőrt. 

Más az alapozó, máshova helyezzük a sminktermékeket, mint egy ifjú bőrön, teljesen máshogy sminkelünk, máshova kell nézni ahhoz, hogy pl. a szemsmink odakerüljön, ahova szeretnénk. 

 

A sminktanácsadás az elmélettel, anyagismerettel indul. Ezt követően indul a gyakorlati rész. Az arcot jól letisztítjuk. Felhelyezünk egy fátyolmaszkot, hogy megmutassam, hogy az adott bőrön mennyit segít. A felhelyezést megelőzően készítünk egy képet, hogy lásd a különbséget a fátyolmaszk levétele után. Olyan maszkot választunk, ami a Te bőrödnek megfelelő. Ez egy úgynevezett “tűzoltásnak” jó (bőrsimításra és a bőr vitaminpótlására). Ezt követi a sminkelés. A végeredményen mindig minden középkorú vagy idősebb korú hölgy meglepődik azon, hogy mennyire meg tudjuk nyitni a szemét, mennyire tudjuk nagyítani a szemét, mennyire más az arc sminkkel. Annyira jó látni a csodálatot az arcokon, hogy: “Ilyen is tudok lenni!” 🙂

Hölgyeim! A smink nem csak húszéveseknek való!

⇒ Bejelentkezni a www.sminkesgabi.hu -n vagy telefonszámon, a 06/30 562-6278-as telefonszámon.