Kovács Gabriella sminkmester

Az érett bőr és az alapozóválasztás

Érett bőrre vastag textúrájú alapozót nem választunk, ami alatt “fulladozik” a bőr és olyan vastag, hogy az ujjaid között kipróbálva márvány-hatást érzel, de vékony textúrájút sem, mert az alatt “átjönnek” a ráncok, redők, annyira beszívja a bőr. 

Érdemes első körben ezeket a szempontokat szem előtt tartva választani, Nem elhanyagolandó mindezek mellett olyan alapozó mellett voksolni, amelyek mindenféle jótékonysági vitaminokat tartalmaznak. Ezeket a termékeket általában az átlagembereknek is, közforgalomban is elérhető termékek. 

 

Az alapozást úgy kezdjük, mint minden más esetben is, hogy letisztítjuk a bőrt, hidratáljuk, tonizáljuk. Ezt követően rátesszük a primert (kiegyenlíti a bőrt és hidratál) és bőségesen hidratáljuk a bőrt, hogy visszapótoljuk a hidratáltságot. Csak ez után jön az alapozó. Következő lépésben a kontúrozást csak nagyon finoman és nagyon óvatosan használjuk, a pirosítót szintén, mert máshogy hathat vissza, eltúlozva még érettebbé tehetjük ezáltal a bőrt. 

 

 

Ezen szempontokat szem előtt tartva az érett bőrt is tehetjük fiatalossá, élettel telivé. 

 

Legyen a bőröd fiatalos vagy érett, Sminkes Gabi Art a megfelelő “csillogást” és színt adja arcodnak. Bejelentkezni a www.sminkesgabi.hu oldalon vagy a 06/30 562-6278-as telefonszámon tudsz.