Kovács Gabriella sminkmester

Az arc bronzosítása, csontosítása

Itt a nagy probléma, mert általában az arcot vissza kell árnyékolni, vissza kell csontosítani, amit általában el szoktak felejteni, mert úgy gondolják, hogy az nem fontos. Pedig pont az a legfontosabb!!! Azzal tudjuk az arcformát kiemelni, szélesíteni, keskenyíteni, árnyékolni.

 
 
De hogy is néz ez ki?…
 
Ha ránézünk az arcunkra smink nélkül, látni lehet, hogy az árnyékok hova vetülnek, hova szükséges szélesíteni vagy akár keskenyíteni az arcot.
 
 
Honnan és meddig vigyük fel a bronzosítót?
 
Ha mosolygunk, akkor a hajtőtől a felső fogsorunk végén, az arccsont alatt szükséges feltenni a bronzosítót. Nyilván, ez mindig arcfüggő, mert soha senkinek nem egyforma az arcformája.
 
Amikor megszületett az árnyékolás és csontosítás, azt követi az almácskákra a pirosító, ami csak leheletnyi – mert most ez a divat – leheletnyi hatást kell elérni az arc pirosítására. Ezért szoktam mondani, hogy aki nem gyakorlott, az kevésbé pigmentált csontosítót és pirosítót használjon, mert azt nem tudod túlzásba vinni, hogy sok legyen és egy koszos foltot hagyjon a bronzosító, ha nem jól dolgozod el az árnyékolást vagy, ha a pirosítót használod.
 
 
 
Ha az arcodon szeretnéd biztonságosan használni ezeket a technikákat, akkor egy sminktanácsadás keretén belül hibátlanul elsajátíthatod segítségemmel, Sminkes Gabi Art-tal.
Bejelentkezni a www.sminkesgabi.hu oldalon vagy a 06/30 562-6278-as telefonon tudsz.