Kovács Gabriella sminkmester

A szolgáltató is ember és érzésekkel rendelkezik

Amikor az adott esemény előtt (esküvő, fotózás, szalagavató, születésnap,…) szolgáltatót keresel, tedd meg azt, hogy az interneten vagy a www.sminkesgabi.hu oldalon szétnézel, hogy legyen valami elképzelésed arról, milyen sminket is szeretnél vagy éppen frizurát! 

Ha pedig nem találsz a kedvedre valót, akkor bízz abban, akinek a székébe belecsücsülsz! Ha nincs semmi elképzelésed, és a sminkestől vagy a fodrásztól várod teljes mértékben a segítséget, akkor semmi nem lesz jó! Nem biztos, hogy sikerül eltalálni a Te elképzelésedet. Kell egy kis iránymutatás, egy kiindulópont! Beszéljetek, kontaktoljatok, hogy igen is, a munka teljes legyen a Sminkes Gabi Art által vagy a fodrász révén! És ami még fontos ezek mellé, a szimpátia.
Mert igen, van olyan szolgáltató, aki az energiáját és a lelkét is beleteszi az adott munkába, hogy jól érezd magad, talán még többet is ad, mint gondolnád. (Nem a pénzedért feltétlenül, hanem azért, mert szereti a szakmáját.)

⇒ Történt az alábbi eset egy esküvőn… Egy hölgy lefoglalt az esküvőjére, a próbasmink jól ment, megbeszéltük, hogy milyen módosítást kér a már elkészült sminkre (szemére). (Nálam egy hónappal az adott esemény előtt van a próbasmink. Ha bármi nem tetszik, legyen időd sminkest, fodrászt vagy mindkettőt keresni.)

Tehát, az esküvőnél maradva, a hölgy lefoglalt minket, eljött a próba nap, módosítások megbeszélése pipa, hisz erről szólt ez a nap…. (A próba smink napja pont azért van, hogy megismerjük egymást, hogy megbeszéljük a részleteket, a “Nagy Nap”-on mikorra kell érkezni, lásd azt, hogy mennyire tudunk együttműködni, ill. hogy az összekészített sminkcuccal érkezzek, ne akkor keresgessem össze a sminkkellékeket…). Mivel ez a leánybúcsús nap is volt, így a boldogságára koccintottunk. A volt menyasszonyommal és sok régi vendégemmel jó kapcsolatot ápolunk. (Szeretem őket!)
Szólt a volt menyasszony a “Nagy Nap” előtt, hogy a leendő menyasszonynak nem tetszik semmi. Ledöbbentem a hallottakon, … a 13 évem alatt ilyen még nem történt velem. A leendő menyasszonynak felajánlottam egy szerdai napot, ahol volt két szabad időpontom. A menyasszony nem élt ezzel a lehetőséggel. A “Nagy Nap” előtt 4 napig rágódtam mi lehet a baj… (nagyon kiborultam), mert nem értettem.

 

⇒ Nagy Nap!

Megérkeztem. A menyasszony mutatott pár fotót, hogy olyan sminket kér…
Elkészítettem és a munkám végeztével eljöttem… 

Mi a tanulság?

– Ha nem szimpatikus a szolgáltató, ne tedd ki őt stressznek, mert nekünk is van lelkünk!

– És a szolgáltató ne nyújtson többet kedvességből sem, mint amit megbeszéltek (lásd a koccintás… hidd el ilyenkor a pénzed másodlagos!…)

 

⇒ Továbbra is várok mindenkit szeretettel! Jelentkezz be a www.sminkesgabi.hu oldalon és konzultáljunk!