Kovács Gabriella sminkmester

A színek…

Nagyon sokan nincsenek tisztában azzal, hogy milyen színek is állnak nekik igazán jól. És amikor eljön az az idő, amikor megmutatom azt a színt, mitől nagyon óckodik, tiltakozik, akkor mindig megdöbbenve tapasztalják, hogy: 

 

“Jéé, nem is tudtam, hogy ez nekem jól áll!”

 

 Az esetek 95%-ában mindig tetszik az adott hölgynek az a smink, amit elkészítek a megfelelő alapozással, kontúrozással, a hozzá illő színnel. Egy másfajta megvilágításban látják önmagukat. Sokan ez alkalom után válnak kicsit merészebbé a színválasztásban. Mernek más és új színeket kipróbálni, nemcsak a megszokottat, a beváltat, mert azt gondolják, hogy csak az áll nekik jól. 

 

De ne felejtsük el, amit már korábban is említettem, hogy egy smink igazán jól mutasson, kell hozzá egy kozmetikai kezelés. Legyen az egy arcradír, egy vitaminos kezelés, mert a bőr “szomjas”, egy ilyen kezeléssel a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe juttathatók be. Bőrünket nem elég kívülről, belülről is táplálni kell.

 

Ne ragadj meg a bevált, egyszerű szokásoknál, merj változtatni! Ha szeretnéd, hogy segítsek benne, keressük meg közösen egy másik, eddig ismeretlen arcodat, bátran keress meg, segítek!

 

 

Sminkes Gabi Art

Tel: 06/30 562 6278

Facebook: Sminkes Gabi Art

Instagram: sminkes_gabi